Selçuklu Belediyesi yıkılan gazinoların yerine ne yapılacağını açıklayacak

Geçtiğimiz Ağustos ayında yıkılan Konya Gazinoları’nın yerine ne yapılacağı merak ediliyordu. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Haber Dairesi’ni ziyareti sırasında konuştu, projenin kısa süre içinde açıklanacağını söyledi.

Selçuklu Belediyesi yıkılan gazinoların yerine ne yapılacağını açıklayacak

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan ve teşkilat üyeleriyle birlikte Haber Dairesi’ni ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ile Haber Dairesi yöneticileri Ahmet Akbıyık ve Fatma Tunçer Öncü tarafından karşılanan Başkan Pekyatırmacı, 5 yılda ilçeye kazandırılan eser ve hizmetlerle Türkiye Yüzyılına Selçuklu İmzasını attıklarını söyledi.

selcuklu-belediyesi-yikilan-gazinolarin-yerine-ne-yapilacagini-aciklayacak.jpeg

Önümüzdeki günlerde gelecek 5 yılda hayata geçirmeyi planladıkları hizmetlerle ilgili geniş katılımlı bir toplantı düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, merak edilen bir konunun da burada açıklık kazanacağını dile getirdi.

selcuklu-belediyesi-yikilan-gazinolarin-yerine-ne-yapilacagini-aciklayacak-001.jpeg

YIKILAN KONYA GAZİNOLARININ YERİNE NE YAPILACAK?

Konya kamuoyunda yıkılan gazinoların yerine ne yapılacağının merak edildiği şeklindeki bir soruya Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı şu cevabı verdi:

“Zaten mevcut planda bir belediye hizmet alanı var. Kamulaştırmayı da biz o şekilde gerçekleştirdik. Bölgeyle ilgili bir revizyon planımız mevcut. İnşallah önümüzdeki günlerde gelecek döneme dair yapacağımız çalışmaları anlatacağımız geniş katılımlı bir toplantı düzenleyeceğiz. O toplantıda bu bölgeyle ilgili hayata geçireceğimiz projeyi ayrıntılarıyla açıklayacağız. Orada çevresiyle beraber yeni bir düzenleme yapmayı planlıyoruz. Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda o bölgeyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.”

2023/08/08/selcuklu-belediyesi-konya-gazinolarini-yikiyor-005.jpeg

NE OLMUŞTU?

Konya’nın 20 yıllık kanayan yarasına neşter vurulmuş, şehir merkezindeki gazinoların yıkımı, geçtiğimiz Ağustos ayında Selçuklu Belediyesi tarafından yapılmıştı.

2023/08/08/selcuklu-belediyesi-konya-gazinolarini-yikiyor-003.jpeg

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.