Son Dakika: Konya Valiliği saat verip 10 ilçeyi tek tek uyardı!

Konya Valiliği, Meteorolojinin kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısını paylaştı. Uyarıda saat ve 10 ilçenin ismi verildi, dikkatli ve tedbirli olunması istendi. Ayrıca önümüzdeki 4 gün boyunca Konya'da hava yağışlı olacak.

Son Dakika: Konya Valiliği saat verip 10 ilçeyi tek tek uyardı!

Konya ve bölgesine Meteorolojiden son dakika uyarısı geldi. Bugün akşam saatlerinde Konya’nın 10 ilçesinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Konya Valiliği tarafından da paylaşılan Meteoroloji uyarısında şu ifadeler yer aldı:

“Bugün akşam saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Konya'nın kuzey kesimlerinde (Doğanhisar, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Cihanbeyli, Akşehir, Tuzlukçu, Yunak, Çeltik, Kulu) yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Bugün (5 Ekim 2022) saat 18.00'de başlayacak yağışın gece yarısına kadar devam etmesi bekleniyor.

konya-yagmur-yagisi-arsiv.jpg

KONYA'DA 4 GÜN ARALIKSIZ YAĞMUR YAĞACAK, CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

Bu arada Meteoroloji, Konya ve bölgesinin 5 günlük hava durumu tahminini de güncelledi, Konya'da bu hafta sonu hava nasıl olacak? sorusu da cevap buldu. 

Son tahminlere göre, Konya'da önümüzdeki 4 gün boyunca sağanak yağış görülecek. Yağış, özellikle 7 Ekim 2022 Cuma günü kuvvetli olacak. Hafta sonu da Konya'nın tamamında yağmur yağışı bekleniyor. 

Hava sıcaklıkları da mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek. 

konya-yagmur-yagisi-arsiv-001.jpg

İşte Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu tahmin raporu: 

son-dakika-konya-valiligi-saat-verip-10-ilceyi-tek-tek-uyardi-001.jpgson-dakika-konya-valiligi-saat-verip-10-ilceyi-tek-tek-uyardi-002.jpgson-dakika-konya-valiligi-saat-verip-10-ilceyi-tek-tek-uyardi-003.jpgson-dakika-konya-valiligi-saat-verip-10-ilceyi-tek-tek-uyardi-004.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.