Son Dakika: Konya’da belediye başkanı kaza yaptı! 1 ölü, 2 yaralı var

Son Dakika Haberi! Konya’nın Akşehir ilçesi yakınlarında Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’nın da içinde olduğu araç kaza yaptı. Araçtaki 1 kişinin hayatını kaybettiği kazada, Başkan Akbuğa ve araç sürücüsü yaralandı.

Son Dakika: Konya’da belediye başkanı kaza yaptı! 1 ölü, 2 yaralı var

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; kaza,  Antalya - Akşehir yolunun, Engili Mahallesi yakınlarında yaşandı.

İçinde Konya Tuzlukçu İlçe Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’nın da bulunduğu, Atilla Özsoy yönetimindeki 06 FV 5047 plakalı otomobil, Ramazan Uğur (37) idaresindeki 42 YF 252 plakalı kamyona arkadan çarptı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İhbarla kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, araçta bulunan Abdullah Azmi Uyar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ile araç sürücüsü Atilla Özsoy, kazadan yaralı kurtuldu.

KOLU KIRILDI

Başkan Akbuğa ve sürücü Özsoy, ilk müdahale sonrası Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Akbuğa’nın kolunun kırıldığı, Atilla Özsoy’un ise kazayı hafif sıyrıkla atlattığı öğrenildi. Her iki yaralının da geceyi hastanede geçirecekleri öğrenildi.

konyada-belediye-baskani-kaza-yapti-1-olu-2-yarali-var.jpg

“BİR KAÇ KIRIKLA KURTULDUM”

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Akşehir’de geçirmiş olduğumuz trafik kazasından bir kaç kırıkla kurtuldum. Aynı araçta bulunduğum kardeşimiz Abdullah Azmi Uyar kazada hayatını kaybetti. Azmi kardeşime Allah’tan rahmet değerli ailesine başsağlığı dilerim. Telefonlara bakamıyorum. Arayıp soranlara teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

konyada-belediye-baskani-kaza-yapti-nurettin-akbuga-tuzlukcu-belediye-baskani.jpeg

BAŞKAN ALTAY AÇIKLAMA YAPTI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da açıklamasında, “Akşehir yakınlarında trafik kazası geçiren Tuzlukçu İlçe Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ve araç sürücüsü Atilla Özsoy'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kazada hayatını kaybeden Abdullah Azmi Uyar'a Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.

konyada-belediye-baskani-kaza-yapti-1-olu-2-yarali-var-001.jpg

konyada-belediye-baskani-kaza-yapti-1-olu-2-yarali-var-002.jpg

konyada-belediye-baskani-kaza-yapti-1-olu-2-yarali-var-003.jpg

 

 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.