Son Dakika: Konya’da kent merkezinde bir kadın bıçaklandı

Son Dakika Haberi! Konya’nın en kalabalık bölgelerinden Zafer Meydanı yakınlarında bir kadın, bıçaklandı. Yaralı kadının durumu ağır.

Son Dakika: Konya’da kent merkezinde bir kadın bıçaklandı

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; merkez Meram ilçesinde yaşandı. İlk bilgilere göre, kentin en kalabalık bölgelerinden Zafer Meydanı'nda Ayşe Köse (49) isimli bir kadın, kalbinden bıçaklandı.

Kanlar içinde kalan Köse için, çevredekiler tarafından sağlık ve polis ekiplerinden yardım istendi.

konyanin-en-kalabalik-bolgelerinden-zafer-meydani-yakinlarinda-bir-kadin-tartistigi-bir-kisi-tarafindan-bicaklandi-yarali-kadinin-durumu-agir.jpg

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı ağır yaralı kadın, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polisin çalışmaları sonrasında Ayşe Köse'nin kendisini bıçakla yaraladığı iddia edildi. Soruşturma sürüyor.  

konyanin-en-kalabalik-bolgelerinden-zafer-meydani-yakinlarinda-bir-kadin-tartistigi-bir-kisi-tarafindan-bicaklandi-yarali-kadinin-durumu-agir-001.jpg

konya-zafer-bicaklama.jpeg

Bu bir son dakika haberidir. Bilgiler zaman içinde güncellenmektedir. Gelişmeler için lütfen sayfayı yenileyiniz.

Son dakika gelişmelerine anında ulaşmak için Haber Dairesi uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOSAndroid) indirip bildirimleri açabilirsiniz. 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.