Son Dakika: Konya’da sanayi sitesinde bıçaklı kavga: 8 yaralı

Son Dakika Haberi! Konya’nın Karatay ilçesinde bulunan Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinde iki grup arasında kavga çıktı. Bıçak, çekiç ve sopaların da kullanıldığı olayda 8 kişi yaralandı. Tarafların yabancı uyruklu ve akraba olduğu belirlendi.

Son Dakika: Konya’da sanayi sitesinde bıçaklı kavga: 8 yaralı

Olay, saat 10:00 sıralarında Konya’nın Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesinde yaşandı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; yabancı uyruklu iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

Diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan polis ekipler, 8 kişiyi yaralı halde buldu.

son-dakika-konyada-sanayi-sitesinde-bicakli-kavga-cok-sayida-yarali-var-002.jpg

Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, ambulanslarla Konya'daki farklı hastanelere kaldırıldı.

son-dakika-konyada-sanayi-sitesinde-bicakli-kavga-cok-sayida-yarali-var.jpg

AMCA YEĞENİN KİRALIK DÜKKAN KAVGASI

Araştırmalar sonunda yabancı uyruklu H.B. ile yeğenleri M.H. ve A.H. arasında ortak kiraladıkları ve ayrı katlarda ayakkabı ürettikleri iş yeri nedeniyle tartışmanın çıktığı, tartışmanın büyümesi üzerine amca ve yeğenlerin iş yerinde çalışan elemanlarının da kavgaya dahil olduğu, bıçak, çekiç ve sopaların kullanıldığı kavgada H.B. ile yeğenleri M.H., A.H. ve iş yeri çalışanlarından 5 kişinin yaralandığı tespit edildi.

son-dakika-konyada-sanayi-sitesinde-bicakli-kavga-8-yarali.jpg

Olay yerinde inceleme yapan ve yaralıların götürüldükleri hastanelerde geniş güvenlik önlemi alan polisin soruşturması devam ediyor.

son-dakika-konyada-sanayi-sitesinde-bicakli-kavga-cok-sayida-yarali-var-001.jpg

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Haber Dairesi Son Dakika sistemine dahil olabilirsiniz.

HABER DAİRESİ WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum