Son sözleri yürek burkan Konyalı şehidimiz kabri başında anıldı

6 yıl önce Zeytindalı Harekatının yürütüldüğü Afrin bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Abdullah Taha Koç, Konya’daki kabri başında dualarla anıldı. Şehidimizin yürek burkan son sözleri ise hala hafızalardaki yerini koruyor.

Son sözleri yürek burkan Konyalı şehidimiz kabri başında anıldı

Teröristlerle çıkan çatışmada telsizden “Komutanım jetlerimiz tepenin yamacını vursun, biz zaten emniyetimizi aldık. Gerekirse biz burada şehit olalım, bu hainler de burada gebersin” diyerek, yıllarca unutulmayacak bir kahramanlık örneği sergileyen Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç, şehadetinin 6. yılında da unutulmadı.

son-sozleri-yurek-burkan-konyali-sehidimiz-kabri-basinda-anildi.jpg

Şehit Abdullah Taha Koç, Konya Şehitliğindeki kabri başında ailesi tarafından düzenlenen programda anıldı.

son-sozleri-yurek-burkan-konyali-sehidimiz-kabri-basinda-anildi-001.jpg

Programda Kuran'ı Kerim okundu, başta Abdullah Taha Koç olmak üzere tüm şehitlerimiz için dualar okundu ve şehidimizin milletimizin sinesinde sonsuza dek yaşamaya devam edeceği vurgulandı.

Oğlunun cenazesi Konya’ya getirildiğinde sergilediği tavırla hainlere anlamlı bir mesaj veren Şehit Babası Ahmet Koç, “Ben oğlumu bu vatan için şehit verdim. Tabutunu bizzat omzumda taşıdım. Bin oğlum olsa binini de omzumda taşırım.” dedi.

son-sozleri-yurek-burkan-konyali-sehidimiz-kabri-basinda-anildi.jpeg

8 silah arkadaşı ile birlikte şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un Afrin'e gitmeden önceki sözleri, hala hafızalardaki yerini koruyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.