Sözleri yürek dağlamıştı! Konyalı şehit annesine acı veda

2012 yılında Şırnak’ta teröristlerle çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Bayram Tekin’in Konya’da yaşayan annesi Fatma Tekin vefat etti. Kendisini teselli eden komutana söyledikleriyle yürek dağlayan Tekin, dualarla toprağa verildi.

Sözleri yürek dağlamıştı! Konyalı şehit annesine acı veda

Nisan 2012’de Şırnak’ın Uludere ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan silahlı çatışmada Konyalı Uzman Çavuş Bayram Tekin şehit olmuştu.

Şehidimizin Konya’nın merkez Karatay ilçesi Mengene Mahallesi’nde bulunan ailesine acı haber askeri yetkililer tarafından verilmiş, anne Fatma Tekin’in kendisini teselli eden komutana söylediği, “Siz de benim oğlumsunuz, size bir şey olmasın” sözleri yürek dağlamıştı.

sozleri-yurek-daglamisti-konyali-sehit-annesine-aci-veda.jpg

12 YILDIR OĞLUNUN ACISIYLA YAŞIYORDU

Yıllardır şehit oğlunun acısıyla yaşayan Fatma Tekin, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Tekin’in cenazesi, Meram ilçesindeki Uluırmak Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından burada dualarda toprağa verildi.

sozleri-yurek-daglamisti-konyali-sehit-annesine-aci-veda-003.jpg

Acılı aileyi bu zor günde yakınlarının yanı sıra, Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Akören Kaymakamı Yunus Emre Karaca da yalnız bırakmadı.

sozleri-yurek-daglamisti-konyali-sehit-annesine-aci-veda-002.jpg

sozleri-yurek-daglamisti-konyali-sehit-annesine-aci-veda-001.jpg
Şehit Bayram Tekin

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.