SÜ Fen Fakültesinde bin 200 öğrenciye iftar
Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesinde geleneksel iftar programı düzenlendi. Ramazan ayının maneviyatını paylaşmak için yapılan programa yaklaşık bin 200 öğrenci ile akademik ve idari personel katıldı.
Fen Fakültesi tarafından düzenlenen iftar etkinliği hayırseverlerin ve personelin desteği ile gerçekleştirildi.
Programın bir gelenek haline geldiğini söyleyen Dekan Prof. Dr. Mustafa Şahin, “Fen Fakültesi olarak öğrenciler için düzenlediğimiz beşinci iftar yemeği. Katılım gayet güzeldi, seneye daha iyisini yapmayı temenni ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Ayrıca programa emeklileri ve vefat etmiş olan personelin yakınlarını da davet ettiklerini söyleyen Şahin, “Onları unutmadık, ahde vefayı hatırlatmak istedik. İnsanlar unutulduğu zaman yok olur, öldüğü zaman değil” dedi.
Şahin, programa katılan akademik personel, hayırseverler ve öğrencilere teşekkür ettiğini belirtti. İftar sonrası katılımcılara Osmanlı macunu ve lokma dağıtıldı.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.