SÜ Karapınar’da oryantasyon programı

Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar MYO 2023-2024 eğitim-öğretim yılına yeni başlayan öğrenciler için oryantasyon programı düzenledi.

SÜ Karapınar’da oryantasyon programı

Öğrencilerin üniversite ve çevreyle uyum sürecini desteklemek, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen oryantasyon günleri kapsamında okulun Prof. Dr. Ahmet Kesik toplantı salonunda öğrencilere seminer verildi.

Okul Müdürü Öğretim Görevlisi Naim Çağlar Diri, üniversiteye yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz konuşması yaptı.

Müdür Diri, “Kazanan öğrencileri tebrik ederek, başarılı bir akademik yıl temennisinde bulunarak,” Okulumuz bünyesinde eğitim gören öğrencilerimizin hayata her açıdan daha iyi hazırlanmaları için hocalarımızla birlikte buradayız. Öğrencilerimizin bitirecekleri bölüm ve programlarla ilgili olarak eğitim sürecini en iyi şekilde tamamlamaları, gelecekleri için büyük önem teşkil etmektedir. Öğrencilerimizin hedefleri doğrultusunda çalışıp, ailelerini ve bizleri gururlandıracakları en büyük isteğimiz. Bu düşüncelerle 2023-2024 Akademik yılının hayırlı olması diliyorum.” dedi.

su-karapinarda-oryantasyon-programi.jpeg

Karapınar İlçe Spor ve Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul da yaptıkları faaliyetleri anlatarak, öğrencilerin tesislerinden yararlanabileceklerini ve kurslara katılabileceklerini belirterek” Derslerin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerle güzel bir 2 yıl yaşayabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Selçuk Üniversitesi ve okulun tanıtım videosunun izletilmesinden sonra seminerler çerçevesinde öğrencilerin hem üniversite hem de şehir ile ilgili tüm soruları cevaplandırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.