Tahir Akyürek, Konya’nın en büyük ilçesinde saha çalışması yaptı

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya’nın en büyük ilçesi Ereğli’de saha çalışması gerçekleştirdi. Akyürek, ilçenin tarımsal üretimde ve tarımın sanayiye entegre edilmesinde önemli noktalara geldiğini söyledi.

Tahir Akyürek, Konya’nın en büyük ilçesinde saha çalışması yaptı

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek saha çalışmalarını sürdürüyor. Akyürek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Talip Özüdoğru ile birlikte Ereğli’de çeşitli temaslarda bulundu.

Ereğli'nin tarımsal üretimde ve tarımın sanayiye entegre edilmesinde önemli noktalara geldiğini ifaden Akyürek'in ilk ziyaret noktası AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı oldu.

Burada Akyürek’i İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile partililer karşıladı.

İlçe başkanlığında düzenlenen toplantıda teşkilat çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunarak bundan sonraki süreçte yapılması planlanan çalışmalara değinildi.

tahir-akyurek-konyanin-en-buyuk-ilcesinde-saha-calismasi-yapti.jpg

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Tahir Akyürek ve beraberindeki heyet Ereğli’nim ekonomisine can veren esnafları ziyaret ederek, ekonominin gündemi ile ilgili bir süre sohbet ettiler. Esnaflar Akyürek’in ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getirerek “Seçimden seçime gelenler de var. Ama sizler seçim sonrası da bizlerle birliktesiniz. Sağ olun, var olun Vekilim” dedi.

Öğle namazında Fatih Camiinde cemaatle görüşen Akyürek, Fatih parkında Ereğli gençliği ile buluştu. Gençliğe yapılan hizmetlere değinen Akyürek “Gençlerimiz vizyon sahibi, ülkemizin yarınları için gençliğimize güveniyorum” diyerek gençlerin taleplerini dinledi.

tahir-akyurek-konyanin-en-buyuk-ilcesinde-saha-calismasi-yapti-001.jpg

“EREĞLİ SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE ÖNEMLİ BİR MERKEZ”

Ereğli’nin süt ürünleri üretiminde Türkiye’de önemli bir merkez olduğunu vurgulayan Konya Milletvekili Tahir Akyürek, ilçede uzun yıllar süt ve süt ürünleri üretimi yapan fabrikayı ziyaret ederek firma yetkililerinden üretim kapasitesi ve ürün çeşitleri hakkında bilgiler aldı. Akyürek “Emeğiniz bereketli olsun” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek’in Ereğli ziyaretindeki son nokta Ereğli Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi oldu. “Rehabilitasyon Merkezindeki sakinleri ziyaretimiz günümüze anlam kattı” diyen Akyürek, burada emeği geçenlere teşekkür etti.

Ereğli ziyaretinde kendisine gösterilen yoğun ilgi ve alakadan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Akyürek “Bizi gönülden ağırlayan Ereğlili hemşehrilerime selam ve muhabbetlerimi iletiyorum” diyerek ilçeden ayrıldı.

tahir-akyurek-konyanin-en-buyuk-ilcesinde-saha-calismasi-yapti-004.jpg

“KENDİLERİNİ ŞEHRİMİZDE AĞIRLAMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ”

Yaz sezonu boyunca Konya Milletvekillerini ağırlayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ise milletvekillerinin Ereğli’ye gösterdikleri ilgiden dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi.

Ereğli halkı adına AK Parti Konya Milletvekillerine teşekkür eden Dursun Tahir Akyürek’in Ereğli ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, “Milletvekilimizin Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de Milletvekilliği sürecinde de Ereğli’ye nasıl değer verdiğini çok iyi biliyoruz. Kendilerini şehrimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ziyaretlerinden dolayı hemşehrilerimiz adına Milletvekilimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

tahir-akyurek-konyanin-en-buyuk-ilcesinde-saha-calismasi-yapti-002.jpg

tahir-akyurek-konyanin-en-buyuk-ilcesinde-saha-calismasi-yapti-003.jpg

tahir-akyurek-konyanin-en-buyuk-ilcesinde-saha-calismasi-yapti-005.jpg

tahir-akyurek-konyanin-en-buyuk-ilcesinde-saha-calismasi-yapti-006.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.