Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı Konya’da konuştu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2024 Tarım Fuarı açılışı için bugün Konya’ya geldi. AK Parti İl binasında konuşan Bakan Yumaklı, Ramazan’da 7500 kişiyle gıda güvenliği denetimi yapacaklarını söyledi. Yumaklı, Konya'ya yeni hal müjdesi de verdi.

Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı Konya’da konuştu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Konya Tarım Fuarı'nın açılışı ve bazı temaslarda bulunmak üzere Konya’ya geldi.

İlk olarak AK Parti Konya İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Yumaklı, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bakanlık olarak Ramazan ayında vatandaşların mağdur olmaması için gıda denetimlerini artıracaklarını belirten Bakan Yumaklı, “Biz elbette en büyük gıda denetçisinin halkımızın kendisi olduğunu vurguladık. Vatandaşlarımızın karşılaştıkları herhangi bir problemi bakanlığımıza iletmeleri halinde gerekli tedbir alınacak. 7500 kişiyle Ramazan’da gıda güvenliği denetimleri gerçekleştireceğiz. Ayrıca Ramazan gıda paketlerini de denetleyeceğiz.” dedi.

tarim-bakani-yumakli-konyada-konustu.jpeg

KONYA'YA YENİ HAL MÜJDESİ

Bakan Yumaklı, sorular üzerine Konya'nın yeni hal projesi hakkında da bilgi verdi. Yumaklı, "Çalışmanın son aşamasındayız. Birkaç husus kaldı. Onlar da halledilmek üzere. Bu müjdeyi Büyükşehir Belediye Başkanımız yakında verecek." dedi.

tarim-bakani-ibrahim-yumakli-konyada-konustu.jpeg

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Fatih Çarşısı ve Mevlana Meydanı'ndaki esnaf ziyaretinin ardından, Konya Tarım Fuarı'na geçecek ve sektör buluşması toplantısına katılacak. Bakan Yumaklı, Sarayönü ve Altınekin ilçelerinde de ziyaretlerde bulunacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.