Tesla, bu tarihlerde Konya’ya test sürüşü için geliyor!

Ülkemizdeki popülerliği artan Tesla, Türkiye'de düzenleyeceği ilk tur için Konya’ya geliyor. Vatandaşlar uzmanlardan bilgi alabilecek ve Tesla Model Y ile test sürüşüne çıkabilecek. İşte tarihleri ve randevu adresi.

Tesla, bu tarihlerde Konya’ya test sürüşü için geliyor!

Otomobil dünyasının başarılı isimlerinden Tesla, Türkiye pazarına geçtiğimiz yılın nisan ayında Model Y ile giriş yaptı. Otomotiv devi, kısa sürede ülkemizde büyük ilgi topladı. Bu ilgiyi daha da arttırmak isteyen Tesla, Türkiye turuna çıkıyor.

Tesla, Türkiye pazarındaki etkinliğini daha da arttırmak adına önemli bir hamle gerçekleştirdi. Şirket, ülkemizde ilk kez gerçekleştirilecek olan Tesla Türkiye Turu için tarihleri açıkladı. Model Y’nin tanıtılacağı tur 9 ilde gerçekleştirilecek.

TESLA KONYA’YA TEST SÜRÜŞÜNE GELİYOR

Açıklanan tur takvimine göre 13-14 Şubat tarihlerinde Konya Bilim Merkezi’nde Model Y tanıtılacak. Araç hakkında tüm merak edilenler bir Tesla danışmanı tarafından cevaplandırılacak ve test sürüşü imkanı sunulacak.

Test sürüşü yapabilmek için ise randevu alınması gerekiyor.

TESLA TEST SÜRÜŞÜ RANDEVUSU İÇİN TIKLAYIN

Tur kapsamında test sürüşleri 13 Şubat tarihinde Sinop, 14-15 Şubat tarihlerinde Samsun, 15 Şubat tarihinde Mersin, 16 Şubat tarihinde Ordu, 16-17 Şubat tarihlerinde Adana, 17 Şubat tarihinde Giresun, 18-19 Şubat tarihlerinde Trabzon ve 18-19 Şubat tarihinde Gaziantep’te yapılacak.

tesla-bu-tarihlerde-konyaya-test-surusu-icin-geliyor.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum