TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Konya’da

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Milli Takım’ın Letonya ile oynayacağı maç öncesi Konya’ya geldi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Konya’da

Türkiye – Letonya maçı için futbol camiasının önde gelen isimleri Konya’da. Cuma günü kente gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, temasları kapmasında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

VALİ ÖZKAN’A MİLLİ FORMA HEDİYE ETTİ

İlk olarak Konya Valiliğini ziyaret eden Büyükekşi, Vali Vahdettin Özkan’a isminin yazdığı 42 numaralı milli takım forması hediye etti.

tff-baskani-mehmet-buyukeksi-konyada.jpg

BÜYÜKEKŞİ BAŞKAN ALTAY’I ZİYARET ETTİ

Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin bir sonraki durağı Tarihi Taş Bina oldu. Burada Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüştü.

Başkan Altay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milli Takımımızı daha önce şehrimizde oynadığı maçlarda olduğu gibi Letonya maçında da en güzel şekilde ağırlayacağız. Sabırsızlıkla maçı bekliyoruz. Takımımızın coşkulu Konya taraftarı önünde bu kritik maçtan da galip geleceğine inancımız tam. Konya olarak Letonya maçına hazırız” dedi.

TFF Başkan Mehmet Büyükekşi de A Milli Takımımızın 15 Ekim Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynayacağı Letonya maçı için yapılan hazırlıklar konusunda bilgi alıp çalışmaları nedeniyle Başkan Altay’a teşekkürlerini iletti.

tff-baskani-mehmet-buyukeksi-konyada-001.jpg

tff-baskani-mehmet-buyukeksi-konyada-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.