Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Konya’nın il olmak isteyen ilçesinde

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin 4 Konyalı isminde biri; Ticaret Bakanı Ömer Bolat bugün baba ocağı Ereğli’ye geldi. Bolat, son dönemdeki açıklamalarla il olma heyecanı artan ilçenin yöneticileriyle görüştü.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Konya’nın il olmak isteyen ilçesinde

Yeni Kabine’nin Konyalı isimlerinden Ticaret Bakanı Ömer Bolat bugün baba ocağı Ereğli’ye geldi. 

Bakan Bolat, ticaret ve sanayi temsilcileri ve yöneticilerle bir araya geldi.

Ereğli Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağır, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Ticaret ve sanayi oda başkanları ile STK temsilcileri katıldı.

Geniş katılımlı toplantıda Ereğli’nin ticari ve sanayi geleceği, Ereğli’ye yapılması gereken yatırımlar ve Ereğli’nin geleceği konusunda istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Bakan Ömer Bolat, “Bakanlık görevine başladığımız günden yaklaşık 18 gün sonra Ata yurdumuz, baba ocağımız Ereğli’ye bir ziyaret gerçekleştirdik. Yurt içi ziyaretler kapsamında yarından itibaren Konya’dan başlayarak, öncelikle deprem bölgelerini ziyaret edeceğiz” dedi.

Bakan Bolat, “Ereğli’ye ayak bastığım andan itibaren Ereğli halkının gösterdiği büyük ilgiye teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Ereğli’nin iş hayatı ve değerlendirmelerini değerli başkanlarımızdan dinleyeceğiz. Bizim baba ocağımız olan Ereğli’de son 20 yılda güzel gelişmeler yaşandı. Bazen insan kendi etrafında olan güzel gelişmeleri göremiyor. Ama biz dışardan geldiğimizde eski ile yeninin arasındaki farkı çok daha iyi görebiliyoruz. Türkiye’de sanayiden savunmaya kadar her alanda çok güzel gelişmeler sağlandı. Türkiye alt yapısı ile üst yapısı ile dünyanın en modern ülkelerinden biri haline geldi” ifadelerini kullandı.

ticaret-bakani-omer-bolat-konyanin-il-olmak-isteyen-ilcesinde.jpeg

"ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI"

Şimdi artık çalışma zamanı, üretme, ihracat yapma ve daha çok çalışma zamanı” diyen bakan Bolat, istikrar ve güven ekonomimizin iki önemli kavramıdır. Biz de güven ve istikrar için hep ileriye gitmek için daime çalışacağız. Herkes yeni kabinemize güvensin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güvensin. İnşallah 2024 yılında ekonomimizi daha da büyütmeye ve enflasyonla mücadele etmeye çalışacağız. İlk hedeflerimiz arasında vatandaşlarımızın hayat pahalılığından kurtulması ve rahat etmesi var, depremzede vatandaşlarımızın geleceğe umutla bakabileceği bir hayatı sağlamak var. Biz de Ticaret Bakanlığı olarak haksız fiyat uygulamalarıyla ve haksız ticari uygulamalarıyla mücadele konusunda üzerimize düşeni yapacağız, yapıyoruz” dedi.

Bakan Ömer Bolat’ın konuşmasının ardından katılımcılarla birlikte Ereğli’nin geleceğine dair yapılan toplantı basına kapalı olarak devam etti.

ticaret-bakani-omer-bolat-konyanin-il-olmak-isteyen-ilcesinde-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.