TOKİ'den Konya’da 604 TL taksitle ev! Başvurular bugün başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya’nın Beyşehir ve Hüyük ilçesinde toplam 63 konutu satışa çıkarttı. 2+1 ve 3+1 konutlar için başvuru şartları, başvuru ücreti, tarihi, peşinatlar ve taksitlere ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOKİ'den Konya’da 604 TL taksitle ev! Başvurular bugün başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapmak için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede Konya’nın Beyşehir ve Hüyük İlçelerinde 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 63 konut satışa çıkartıldı.

TOKİ KONYA BEYŞEHİR KÜÇÜKAVŞAR KONUT BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre; Konya'nın Beyşehir ilçesi Küçükavşar Mahallesi'nde bulunan konut projesinde 31 adet 2+1 konut, 20 adet 3+1 konut satışa çıkarıldı.

Kuralı satış yöntemi ile yapılacak olan bu satış için TOKİ, 24 Ocak itibariyle başvuruları almaya başladı. Başvurular 28 Ocak 2022 tarihine kadar sürecek.

TOKİ'nin Konya’da satışa çıkardığı konutlar için fiyatlar da belirlendi. Buna göre 2+1 konutlar için 185 Bin TL ile 234 Bin TL, 3+1 konutlar için 222 Bin TL ile 271 Bin TL arasında fiyat çıkartıldı.

Yüzde 10 peşinat ödemesi yapan vatandaşlara 180 ay vade imkanı verilecek. Vatandaşlar bu projeden konut satın almak istemeleri halinde taksitleri 2+1 evler için 928 TL'den, 3+1 evler için 1.111 TL'den başlayacak.

KONYA İLİ BEYŞEHİR İLÇESİ KÜÇÜKAVŞAR MAHALLESİ 3. ETAP 317 KONUT SATIŞ DUYURUSU İÇİN TIKLAYIN

toki-konya-beysehir-kucukavsar-konut-basvurulari.png

TOKİ KONYA HÜYÜK KONUT BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

TOKİ'nin Konya'da kuralı konut satışı yaptığı diğer ilçe Hüyük oldu. Bu ilçede yapılan TOKİ projesinde 12 adet 2+1 konut satışa çıkarıldı.

TOKİ tarafından belirlenen maliyet hesaplamasına göre; TOKİ Konya Hüyük konut projesinde 2+1 evler için 181 Bin TL ile 208 Bin lira arasında fiyat belirlendi.

Yüzde 12 peşinat ödemesi yapanlara 180 ay, yüzde 20 peşinat ödemesi yapanlara 240 ay vade imkanı verilecek.

TOKİ’DEN KONYA HÜYÜK’TE 604 TL TAKSİTLE EV

Kuralı satış yöntemi ile yapılacak olan bu satış için TOKİ, bugün (24 Ocak 2022) itibariyle başvuruları almaya başladı. Başvurular 28 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek.

Konya’nın Hüyük ilçesindeki bu konutları satın almak isteyeceklerin ödemeleri gereken taksit tutarı 604 TL'den başlayacak.

toki-konya-beysehir-kucukavsar-konut-basvurulari-001.png

KONYA İLİ HÜYÜK İLÇESİ 142 ADET KONUT ALT GELİR GRUBU TOPLU KONUT UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU İÇİN TIKLAYIN

TOKİ KONYA BEYŞEHİR EVLERİ KONUT KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ'nin satış duyurusunda yer alan bilgiye göre TOKİ Konya Beyşehir Evleri Konut projesi için kura çekilişi 9 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. 

TOKİ KONYA HÜYÜK EVLERİ KONUT KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ'nin Hüyük İlçesinde satışa çıkardığı konutlar için kura çekilişi ise 8 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Her iki projenin kura çekilişi de TOKİ'nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.  

SOSYAL KONUT PROJELERİ DEVAM EDECEK Mİ?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza kira, taşınma yardımı, kamulaştırma yardımı gibi birçok desteği de verdik. Vermeye de devam ediyoruz. İl ve ilçelerin konut ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla da sosyal konut projelerimize devam edeceğiz. Bu kapsamda Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı proje çerçevesinde 2022 yılında sosyal konut projemize kaldığımız yerden devam edeceğiz." demişti.

2021/03/29/toki-konya-ardiclida-170-konut-satisi-icin-basvurular-bugun-basladi-basvurular-nereye-ve-nasil-yapilacak-002.jpeg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.