TOKİ, Konya’nın 4 ilçesinde çok sayıda iş yerini satışa sundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Konya’nın da bulunduğu 20 ilde 204 iş yerini satışa sundu. Konya’nın 4 ilçesinde satışa çıkan iş yeri sayısı 14. İşte ayrıntılar ve başvuru şartları.

TOKİ, Konya’nın 4 ilçesinde çok sayıda iş yerini satışa sundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 20 ilde 204 iş yerini 1 Eylül'de açık artırma yöntemiyle satacak. Konya’da 14 iş yeri açık artırmayla satışa sunuluyor. 

TOKİ'nin ilanına göre; Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak'ta 204 iş yeri, açık artırma yöntemiyle 1 Eylül Perşembe saat 10.30'da açık artırmayla satılacak.

KONYA’DA KAÇ İŞYERİ SATILACAK?

Konya Selçuklu Ardıçlı mahallesinde 6, Hadim ilçesinde 3, Meram Beybes Mahallesinde 2, Cihanbeyli ilçesi Bahçelievler Mahallesinde ise 3 iş yeri satışa çıkarıldı. 

toki-konyanin-4-ilcesinde-cok-sayida-is-yerini-satisa-sundu.jpg

TOKİ İŞ YERİ SATIŞINDA ÖDEMELER NASIL OLACAK?

Alıcılar; Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Yozgat ve Zonguldak'ta satışa sunulan iş yerlerini yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle, Trabzon'daki iş yerlerini ise yüzde 25 peşinat ve 120 ay vadeyle alabilecek.

AÇIK ARTTIRMA NERDE YAPILACAK?

Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca internet üzerinden "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvuru ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

2022 TOKİ 204 İŞ YERİ SATIŞI AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.