TOKİ Konya’nın 6 ilçesinde bu fiyata arsa satacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya dahil 42 ilde 462 arsayı açık artırmayla satışa sunacak. Konya’da farklı ilçelerde 13 arsa satışa çıkartıldı.

TOKİ Konya’nın 6 ilçesinde bu fiyata arsa satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1-2 Kasım tarihlerinde açık artırma usulüyle konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikteki arsaları satışa sunacak.

Tahmini bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 lira olan yaklaşık 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova'da bulunan 462 arsa satılacak.

Alıcılar, konut, ticaret, sanayi ve turizm tesis alanı niteliğindeki arsalara yüzde 35 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek.

1 Kasım 2023 Çarşamba ve 2 Kasım 2023 Perşembe günü saat 10.30’da yapılacak olan müzayede TOKİ’nin İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferansa Salonu’nda gerçekleştirilecek.

toki-konyanin-6-ilcesinde-bu-fiyata-arsa-satacak.webp

KONYA’DA SATILACAK ARSALAR

Konya’nın 6 ilçesinde 13 ayrı arsa satışa sunulacak.

Beyşehir, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Karapınar ve Karatay ilçelerinde açık artırmayla satılacak olan arsaların en ucuzu 1 milyon 513 bin 5 lira değerinde ve en pahalısı da 21 milyon 31 bin 625 lira değerinde.

İşte Konya’da satışa sunulacak arsalar ve fiyatları:

toki-konyanin-6-ilcesinde-bu-fiyata-arsa-satacak.png

toki-konyanin-6-ilcesinde-bu-fiyata-arsa-satacak-001.png

toki-konyanin-6-ilcesinde-bu-fiyata-arsa-satacak-002.png

toki-konyanin-6-ilcesinde-bu-fiyata-arsa-satacak-003.png

toki-konyanin-6-ilcesinde-bu-fiyata-arsa-satacak-004.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.