TOKİ’den Selçuklu İlk İş Yerim kurası açıklaması

TOKİ’nin, İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında Konya’da hayata geçireceği çalışmalar için kura çekim tarihleri merak ediliyor. TOKİ, Selçuklu İlk İş Yerim Kurası ne zaman çekilecek? sorusuna sosyal medyadan cevap verdi.

TOKİ’den Selçuklu İlk İş Yerim kurası açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirdiği İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında kura çekilişleri büyük ölçüde tamamlandı.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle verilen aradan sonra yeniden başlayan kura çekimleri, Türkiye genelinde neredeyle tamamlandı.

TOKİ SELÇUKLU İŞ YERİM KURASI NE ZAMAN?

Henüz kura çekilişi yapılmayan yerlerden biri de Konya Selçuklu. Başvuru yapanlar, TOKİ Selçuklu iş yeri kurasının ne zaman çekileceğini merak ediyor. Bir sosyal medya kullanıcısı, bu soruyu yöneltti. TOKİ, kura çekimine ilişkin şu cevabı verdi:

“Konya Selçuklu iş yeri projesi kura tarihleri henüz belirlenmemiştir. Kuraya yönelik ilan edilecek gelişmeleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.”

tokiden-selcuklu-ilk-is-yerim-kurasi-aciklamasi.jpg

TOKİ İŞ YERİ KURA ÇEKİMİ DUYURUSU İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
  • Ömer / 14 Eylül 2023 23:16

    Deprem konutları nedeniyle aşırı yoğunluk olduğunu ve ertelendiğini biliyoruz ama bu kadar da gecikme çok yanlış. Olmayacaksa bile bilgilendirme yapılsın bizde peşinatımızla belki yatırım yaparız. Hiç bir açıklama yapılmaması hukuk devleti ilkelerine yakışmıyor.

    Yanıtla (0) (0)
  • M.ali / 22 Temmuz 2023 22:46

    Paramız pul oldu ey TOKI

    Yanıtla (3) (0)
  • VATANDAŞ RIZA / 06 Haziran 2023 15:28

    9 ay önce müracaat için yatırmış olduğumuz 2000 lira şimdi pul oldu ve hala kura günü bile belli değil iptal mı oldu, tekrar mı? müracaat edilecek ne yapacağımızı bilmiyoruz bekliyoruzzzz ya çıkarsa diye hiç bir bilgilendirme yok bekliyoruz ?????
    Bu konuda bilgilendirme yapılırsa seviniriz Saygılarımla

    Yanıtla (3) (0)