Türkiye, Konyalı sürücüsünün mucize kurtuluşunu konuşuyor

Türkiye, yoldan çıkarak takla atan araçtan fırlayıp yakındaki garajın çatısına düşen Konyalı sürücünün mucize kurtuluşunu konuşuyor. O sürücü, bir gün hastanede gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Olaya tanık olanlar ise hala şaşkın.

Türkiye, Konyalı sürücüsünün mucize kurtuluşunu konuşuyor

Dün saat 16.00 sularında Altınekin ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde görenlere “Yok artık!” dedirten ilginç bir kaza meydana geldi.

ARAÇTAN FIRLAYIP ÇATIYA UÇTU

Mustafa Yaşar Özkan'ın kullandığı araç, sürücü kontrolünü kaybedince yoldan çıkarak takla atmaya başladı. Bu sırada araçtan fırlayan sürücü Özkan, yol kenarında bulunan garajın çatısına uçtu.

turkiye-konyali-surucusunun-mucize-kurtulusunu-konusuyor-004.jpg

MÜDAHALE İÇİN MERDİVEN KURULDU

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralı Mustafa Yaşar Özkan’a müdahale edebilmek için sağlık ve kurtarma ekipleri merdiven yardımıyla çatıya çıktı. Sağlık görevlisinin burada ilk müdahalesini yaptığı yaralı, güvenli bir şekilde çatıdan indirildi.

turkiye-konyali-surucusunun-mucize-kurtulusunu-konusuyor.jpeg

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı, saniye saniye kameraya yansıdı. Görüntülerde, bir traktörün yolda ilerlemesi, traktör gözden kaybolduğu sırada diğer yönden gelen aracın yoldan çıkması, taklalar atması ve araçtan fırlayan sürücünün çatıya düşmesi yer alıyor.

Sürücünün çatıya uçtuğu an!

YARALI SÜRÜCÜNÜN SAĞLIK DURUMU

Mucize kurtuluşunu Türkiye’nin konuştuğu sürücü Mustafa Yaşar Özkan, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir gece gözlem altında tutulan Mustafa Yaşar Özkan, tedavi gördüğü hastaneden bu sabah taburcu edildi.

turkiye-konyali-surucusunun-mucize-kurtulusunu-konusuyor-001.jpeg

‘GERÇEKTEN MUCİZE BİR KURTULUŞ’

Kazayı duyar duymaz olay yerine giden Mustafa Yaşar Özkan’ın arkadaşı Ömer Yıldırım, "Bize telefon geldi, kaza yerine gittik. Gittiğimizde arkadaşımız aracında değildi. Etrafa baktık çatıya fırlamış durumdaydı. Yanına çıktık, durumuna baktık. Durumu iyiydi, bilinci yerindeydi. Biz orada biraz müdahale ettik. Ambulans çağırdık hastaneye götürdük. Arabadan nasıl çatıya fırladığını arkadaşım da hatırlamıyor. Biz de gittiğimizde şaşırdık. Anlam veremedik, şaşırdık. Gerçekten mucize bir kurtuluş." dedi. 

turkiye-konyali-surucusunun-mucize-kurtulusunu-konusuyor.jpg

turkiye-konyali-surucusunun-mucize-kurtulusunu-konusuyor-002.jpg

turkiye-konyali-surucusunun-mucize-kurtulusunu-konusuyor-003.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.