Türkiye’nin ilk “birlik” uygulaması! KONESOB artık üyelerine daha hızlı ulaşacak

KONESOB, gelişen teknolojiye bağlı olarak esnaf ve sanatkarlar ile vatandaşların bilgiye daha hızlı ulaşması adına akıllı telefon ve tablet uygulaması hazırladı. Başkan Muharrem Karabacak, Türkiye’de bir ilke imza attıklarını açıkladı.

Türkiye’nin ilk “birlik” uygulaması! KONESOB artık üyelerine daha hızlı ulaşacak

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Esnaf teşkilatı olarak bilgi teknolojilerine bağlı yaşanan değişimlere ayak uydurarak, teknolojik altyapılarını gün geçtikçe yenilediklerini belirtti.  

TÜRKİYE’DE İLK

Karabacak, “KONESOB olarak bugüne kadar kurumsal web sitemiz, SMS bilgi uygulamalarıyla güncel haberleri, duyuruları, hizmetlerimizin paylaşımını yapıyorduk. Esnaf ve sanatkarlarımız ile vatandaşlarımızın hizmetlere daha kolay erişimini sağlamak amacıyla kısa bir süre önce Android ve iOS mobil uygulamamızı hayata geçirdik. Artık, esnaf ve sanatkarlarımız ile tüm vatandaşlarımız telefon ve tablet uygulamamız sayesinde Birliğimizin güncel haberleri, duyuruları, proje ve çalışmalarımızı takip edebilecek, akıllı telefon, tablet ve benzeri cihazlara uygulamamızı kurarak istedikleri her yerden KONESOB’a rahatlıkla ulaşabilecek. Türkiye’nin ilk birlik uygulamasının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Karabacak, uygulamaların;

Android için; https://bit.ly/31QmbPF

IOS cihazlar için; https://apple.co/3wxum1p

adreslerinden tablet ve akıllı telefonlara yüklenebileceğini sözlerine ekledi.

konesob-uygulama.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.