Türkiye’nin konuştuğu kadın Fatma Koç yaşadıklarını anlattı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde eve alkollü gelip çocuklarıyla kendisini döven kocası Mustafa Koç’u öldüren ve ilk duruşmasında tahliye edilen Fatma Koç, 5 ay sonra çocuklarıyla uyumanın mutluluğunu yaşadı.

Türkiye’nin konuştuğu kadın Fatma Koç yaşadıklarını anlattı

Geçtiğimiz Ocak ayında Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi 40892 sokakta yaşanan olayda, eve alkollü gelen Mustafa Koç, iddiaya göre alkolünde etkisiyle çocuklarını ve eşini darp etmeye başladı.

Eşi Fatma Koç araya girmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bunun üzerine Koç, mutfaktan aldığı bıçakla eşini kalbinden bıçaklayıp öldürdü.

Polis tarafından gözaltına alınan 3 çocuk annesi Koç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İLK DURUŞMADA TAHLİYE

Fatma Koç hakkında 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesine kabul edildi ve dava açıldı. Geçtiğimiz gün ilk kez hakim karşısına çıkan Koç, mahkeme heyeti tarafından tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

turkiyenin-konustugu-kadin-fatma-koc-yasadiklarini-anlatti-001.jpg

5 AY SONRA EVİNDE İLK GECE

Çok mutlu olduğunu belirten Fatma Koç, duygularını Sabah’a anlattı.

Koç, "Çok mutluyum. Tahliye olacağımı beklemiyordum. Ailem, avukatımın ve Beyşehir halkının desteği hep arkamdaydı. Ben kötü biri değilim. Ben karıncayı bile inciten bir insan bile değilim. Benim kötü bir niyetim olmadı. İstemediğim bir olay meydana geldi. Böyle olmasını istemezdim. Bunun için üzgünüm. Şimdi ailemle çocuklarımla bir aradayım.

turkiyenin-konustugu-kadin-fatma-koc-yasadiklarini-anlatti-002.jpg

“ÇOCUKLARIM ÇOK SEVİNDİ”

Dünden beri herkes evimize geliyor. Bize bir sürpriz oldu. Herkes çok mutlu olmuş. Çocuklarımda çok sevindi. Beraber yemek yedik. Onlarla uyudum. Kızım ve oğlum benimle birlikte uyudu. Dünden beri gözlerinden sevinç gözyaşları akıyor. Tahliye haberini aldığımdan beri ben de sevinç gözyaşı döküyorum" dedi.

Koç, eve gelen misafirlerine sarılarak gözyaşı döküp hasret gideriyor.

turkiyenin-konustugu-kadin-fatma-koc-yasadiklarini-anlatti.jpg

KAYINVALİDE: ÇOK MUTLUYUM

Gelininden şikayetçi olmayan kayınvalide Güllü Koç ise, "5 ay sonra çocuklarının yüzünü güldürdüm. Çok mutluyum. Yavrularının başında duracak artık. Dünden beri boğazımızdan bir lokma geçti. Sabah kalkıp hep birlikte mutlu bir şekilde kahvaltımızı yaptık. Çok mutlu oldum" diye konuştu.

turkiyenin-konustugu-kadin-fatma-koc-yasadiklarini-anlatti.jpeg

“SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Fatma Koç'un avukatı Şefika Doğan ise şunları söyledi: "İlk celsede tahliye almanın mutluluğunu yaşadık. Hepimiz çok mutlu olduk. Fatma hanım da çocuklarına kavuşmanın mutluğunu yaşadı. İnşallah akabindeki süreçlerde de güzel sonuçlar almak nasip olur. Sürecin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.