Ulaştırma Bakanı Uraloğlu YHT ile Konya’ya geldi

Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Abdulkadır Uraloğlu, Yüksek Hızlı Trenle Konya’ya geldi. Uraloğlu’na Konya ziyaretinde tanınmış gazeteciler de eşlik ediyor.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu YHT ile Konya’ya geldi

Konya, ulaşım yatırımları açısından önemli bir gün yaşayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, iki önemli çalışmanın açılışını yapmak üzere Konya’ya geldi.

Sabah saatlerinde Ankara’dan YHT ile Konya’ya gelen Bakan Uraloğlu’nu YHT Garında Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya Milletvekilleri tarafından karşılandı.

HIZLI TRENLE KONYA'YA GELDİ

Sosyal medya hesabından “Ankara-Konya arası seyahatin en hızlı ve güvenli yolu YHT ile Konya’dayız” paylaşımı yapan Bakan Uraloğlu’na Konya ziyaretinde ünlü gazeteciler Zafer Şahin, Nasuhi Güngör ve NTV Ankara temsilcisi Ahmet Ergen de eşlik ediyor.

ulastirma-bakani-uraloglu-yht-ile-konyaya-geldi.jpg

TANINMIŞ GAZETECİLER DE KONYA'DA

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’nun, Konya programında ilk durağı Beyşehir olacak ve burada taşıyıcılar kooperatifi ile buluşma programına katılıp esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

ulastirma-bakani-uraloglu-yht-ile-konyaya-geldi-001.jpg

İLK DURAK BEYŞEHİR

Daha sonra Beyşehir - Seydişehir arasında yapımı tamamlanan kara yolunun açılışını yapacak olan Bakan Uraloğlu, Seydişehir SKM açılışı ve esnaf ziyaretinin ardından Konya kent merkezine gelecek.

ulastirma-bakani-uraloglu-yht-ile-konyaya-geldi-002.jpg

Selçuklu Kongre Merkezinde Konya Raylı Sistem Projeleri Tanıtım Programına katılacak olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Sedirler Köprülü Kavşağının açılışına da gerçekleştirecek. Bakan Uraloğlu’nun Konya programı, Valilik ziyareti ile sona erecek.

ulastirma-bakani-uraloglu-yht-ile-konyaya-geldi-003.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.