Uluslararası Çalışma Örgütü’nden Konya’ya üst düzey ziyaret

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Direktörü Numan Özcan ve proje ekibi, Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş ile görüştü. Görüşmede, başarıyla sonuçlanan projeler ve bundan sonra yürütülecek faaliyetler ele alındı.

Uluslararası Çalışma Örgütü’nden Konya’ya üst düzey ziyaret

ILO Türkiye Direktörü Numan Özcan, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen hayata fırsat projesi ve iş ortaklığı ile kurulmuş olan Mobilyacılar Odası Mesleki Eğitim merkezinin sürtürülebilmesi ve bunun sonucunda İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi alınarak #AVUNCUK# markası ile ahşap oyuncak üretimine başlanmasından dolayı Oda Başkanı Mehmet Günbaş, yönetim kurulu ve çalışma ekibine teşekkür etti.

Özcan bundan sonraki süreçte iş ortaklığının devam edeceğini belirterek ev sahipliğinden dolayı Başkan Mehmet Günbaş'a teşekkür etti.

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş da, dört yıl önce Avrupa Birliği finansı ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) desteğiyle başlayıp bugünlere getirilen büyük bir Mesleki Eğitim Merkezinin şehre kazandırıldığını söyledi. Günbaş, desteklerinden dolayı ILO Türkiye Direktörü Numan Özcan ve proje ekibine teşekkürlerini sundu.

uluslararasi-calisma-orgutuden-konyaya-ust-duzey-ziyaret.jpg

Başkan Günbaş, heyete bugüne kadar yapılan projeler ve düşünülüp ön hazırlıkları tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi, ortaklığa ve iş birliğine her zaman hazır olduklarını belirtti.

ILO Direktörü Numan Özcan ve ekibi, ziyaretin sonunda, oda bünyesinde faaliyette olan Mesleki Eğitim merkezi ve #AVUNCUK# markası ile üretilen ahşap oyuncakları inceledi.

uluslararasi-calisma-orgutuden-konyaya-ust-duzey-ziyaret-003.jpg

uluslararasi-calisma-orgutuden-konyaya-ust-duzey-ziyaret-001.jpg

uluslararasi-calisma-orgutuden-konyaya-ust-duzey-ziyaret-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.