Ünal Karaman’ın inkar ettiği görüntü ortaya çıktı

İyi Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı olan Ünal Karaman, “Benim Konyaspor’a değil, Konyaspor'un bana ihtiyacı var” sözünü inkar etmişti. Karaman’ın o sözleri sarf ettiği basın toplantısının görüntüleri ortaya çıktı.

Ünal Karaman’ın inkar ettiği görüntü ortaya çıktı

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için siyaset sahnesi iyiden iyiye ısındı. Aday listelerini oluşturmaya çalışan partilerden biri de İyi Parti. Ancak Konya’daki bir aday adaylarıyla ilgili yaşanan tartışma gündemde. O isim, spor camiasının yakından tanıdığı Ünal Karaman.

Geçtiğimiz günlerde aday adaylığı başvurusunu yapan ve Meral Akşener’in rozetini taktığı Ünal Karaman’a, daha önce sarf ettiği iddia edilen sözlerle ilgili Konya kamuoyunda tepki var.

“BENİM KONYASPOR’A DEĞİL, KONYASPOR'UN BANA İHTİYACI VAR”

Konyaspor Teknik Direktörlüğü yaptığı dönemde “Benim Konyaspor’a değil, Konyaspor'un bana ihtiyacı var” dediği belirtilen Ünal Karaman’a, oy isteyeceği Konyalılardan tepki yağdı.

İNKAR ETTİ

Ünal Karaman, gazetecilerle bir araya geldiği iftar yemeği sonrasında soruları cevapladı. Sorulardan biri de “Benim Konyaspor’a değil, Konyaspor'un bana ihtiyacı var sözünü kullandınız mı?” oldu. Karaman, sert ifadelerde o sözleri sarf etmediğini belirterek, “Böyle saçma sapan şeylerle bizim karşımıza gelip de Konyalının kafasını karıştırıp gündem oluşturmayacaklar.” dedi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

İyi Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Ünal Karaman inkar etti, ancak söz konusu ifadeleri kullandığı basın toplantısına dair görüntüler ortaya çıktı.

Karaman, o görüntülerde şu sözleri kullanıyor:

“Benim Konyaspor’a ihtiyacım yok. Ama şuanki görüntüde aleni söylüyorum, Konyaspor’un bana ihtiyacı var.”

 

 

Haber Dairesi (KONYA HABER)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum