Üniversiteli gençler Karapınar’ı yakından tanıdı

Konya’nın Karapınar ilçesindeki Selçuk Üniversitesi Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu’na yeni kayıt yaptıran gençler, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıdı.

Üniversiteli gençler Karapınar’ı yakından tanıdı

Karapınar Belediye Başkanlığı tarafından Selçuk Üniversitesi Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik ilçe tanıtım gezisi düzenlendi.

Yüksek Okul öğrencileri Meke Gölü, Acı Göl, Lavanta Bahçesi, Kitap Kafe, Erozyon sahasında bulunan Örnek Tepe ve Millet Kafe'yi gezdi.

Karapınar Belediyesinin düzenlediği organizasyonla Selçuk Üniversitesi Aydoğanlar Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt yaptıran öğrenciler için ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.

universiteli-gencler-karapinari-yakindan-tanidi.jpg

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ülkemizin farklı şehirlerinden gelen öğrencilerin bölgeyi tanıma açısından bu gezilerin önemli olduğunu ifade ederek, "Karapınar farklı coğrafi yapısı ile görülmeye değer bir yer. Ülkemizin her yerinin bir başka güzel olduğunu biliyoruz. Okulumuza gelen öğrencilerimize ilçemizin güzelliklerini gezdirerek bölgeyi tanımalarını istedik. Öğrencilerimiz birer tanıtım elçisi. Kendilerini ilçemiz de en iyi şekilde misafir etmek amacındayız." dedi.

universiteli-gencler-karapinari-yakindan-tanidi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.