Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl’ün Konya hayranlığı

Konyalı dernek ve vakıfların İstanbul'da organize ettiği Murat Kurum’la hemşehriler buluşmasına katılan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl’ün Murat Kurum ve Konya sevgisi her yerde kendini gösteriyor.

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl’ün Konya hayranlığı

İstanbul’da hemşehriler buluşmasına katılan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl’ün, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik ile sohbeti dikkat çekti.

Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve ünlü sanatçı Yavuz Bingöl arasındaki derin sohbet objektiflere yansıdı.

unlu-sanatci-yavuz-bingolun-konya-hayranligi.jpeg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ve Konyalı sanatçı Sami Çelik’le kucaklaşan Yavuz Bingöl’ün Konya ve Konyalı sevgisi, AK Parti İBB Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’la verilen samimi pozlarla devam etti.

Hemşehriler buluşmasına katılan Konyalılar, Yavuz Bingöl’ün Konyalı sevgisini yakından gördüklerini dile getirerek kendisine teşekkür etti.

unlu-sanatci-yavuz-bingolun-konya-hayranligi-001.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.