Usta, Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Günbaş’ı ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, beraberindeki partililerle birlikte Konya Mobilyacılar Odasını ziyaret etti, Başkan Mehmet Günbaş ile görüştü.

Usta, Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Günbaş’ı ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Adnan Bahçeci, Ali Dığrak, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular,  Konya Mobilyacılar Odasını ziyaret etti.

Ziyarette Oda Başkanı Mehmet Günbaş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Odanın Mesleki Eğitim Merkezinde Eğitim gören kursiyerler ve eğitmen hocalar ile görüşen AK parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AVUNCUK marka tescili alınıp üretimine başlanılan ahşap oyuncaklar ve satış kanalları ile ilgili yapılabilecekler hakkında Oda Başkanı Mehmet Günbaş’tan bilgi aldı.

Mobilya Sektörünün sorunları ve çözüm önerileri özellikle ham madde fiyatları ve mobilyacı esnafı için TOKİ ile yapılması istenen imalat ve mağaza yerleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Usta, yapılan bütün proje ve çalışmalarından dolayı Oda Başkanı Mehmet Günbaş, yönetim kurulu ve çalışma ekibine teşekkür etti.

Usta ve beraberindekiler ayrıca, geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu vefat eden Mobilyacılar Odası Denetim Kurulu Başkanı Edip İlhan Olukkaya'nın iş yerine geçti ve taziye ziyaretinde bulundu..

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ile beraberindeki heyete ziyaretleri ve taleplerinin çözümü noktasında verdikleri desteklerken dolayı yönetim kurulu adına teşekkür etti.

usta-konya-mobilyacilar-odasi-baskani-gunbasi-ziyaret-etti.jpg

usta-konya-mobilyacilar-odasi-baskani-gunbasi-ziyaret-etti-001.jpg

usta-konya-mobilyacilar-odasi-baskani-gunbasi-ziyaret-etti-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.