Uyuşturucu sevkiyatı ihbarı polisi harekete geçirdi! 2 şüpheli tutuklandı
Konya’nın Seydişehir ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. Polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 2 şüpheli, kovalamacanın ardından yakalanarak çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, motosikletle uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde ihbar aldı.
İhbar üzerine harekete geçen ekipler, belirlenen motosikleti Taraşçı Caddesi üzerinde durdurmak istedi.
POLİSİN “DUR” İHTARINA UYMADILAR
Polisin “dur” ihtarına uymayan motosikletteki şüpheliler kaçmaya başladı. M.B.E. ve H.H.A., yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından polis ekiplerince yakalandı. Operasyon kapsamında uyuşturucu madde satışı yapacağı belirlenen A.U. ve G.E. de gözaltına alındı.
2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden M.B.E. ve H.H.A., çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. A.U. ve G.E. ise serbest bırakıldı.
Kaynak:Anadolu Ajansı

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.