Vali Akın: Konya basınını gözümüz, kulağımız olarak görüyoruz

Konya Valisi İbrahim Akın, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulunu ağırladı. Vali Akın, “Konya basınını da gören gözümüz, işiten kulağımız olarak görüyoruz.” dedi.

Vali Akın: Konya basınını gözümüz, kulağımız olarak görüyoruz

Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

KGC Başkanı Sefa Özdemir, Konya basını ve Konya hakkında yaptığı kısa değerlendirmenin ardından Vali İbrahim Akın’a yeni Konya’daki görevinde başarı diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İbrahim Akın “Bazı şehirler vardır. Şehre girer girmez dinginliği, huzuru hissedersiniz. Şehir insana huzur verir. Konya da böyle bir şehir. Bizim de görevimiz tüm paydaşlarımız ile birlikte Konya’da var olan bu huzur ortamını koruyup geliştirmek, Konya’yı el birliğiyle daha ileriye taşımaktır. Bu anlamda Konya basınını da gören gözümüz, işiten kulağımız olarak görüyoruz. Birlikte hareket edebilmek kabiliyetimizin kazananı ortak paydamız olan Konya olacaktır” dedi.

vali-akin-konya-basinini-gozumuz-kulagimiz-olarak-goruyoruz.jpeg

KGC’DEN YENİ MÜDÜR TUNÇ’A ZİYARET

Başkan Özdemir ve beraberindekiler daha sonra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Oğuz Tunç’u ziyaret etti.

vali-akin-konya-basinini-gozumuz-kulagimiz-olarak-goruyoruz-001.jpeg

Tunç, Konya basınının genel manada liyakat sahibi olduğunu, bunu Konya’ya gelmeden önce de gözlemlediğini ifade etti. Tunç ayrıca, sorunların çözümü noktasında birlikte ortaya konulacak iradenin netice vereceğine inandığını sözlerine ekledi.

vali-akin-konya-basinini-gozumuz-kulagimiz-olarak-goruyoruz-002.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.