Vatandaşı canından bezdirmişti! Konya polisi kelepçeyi taktı

Konya Selçuklu’da bir çok hırsızlık olayına karışan hırsızlık zanlısının kimliği, güvenlik kameraları sayesinde belirlendi. Polis, şüphelinin izini buldu ve düzenlediği operasyonla zanlıyı, bir parkta müzik dinlerken yakaladı. Şüpheli şimdi cezaevinde.

Vatandaşı canından bezdirmişti! Konya polisi kelepçeyi taktı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bisiklet ve motosiklet hırsızlığı olaylarına karışan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin, "Hırsızlık, Uyuşturucu Madde Bulundurma, Tehdit, Hakaret, Kasten Yaralama" ve benzeri birçok suçlardan kaydı bulunan Barış K. (21) olduğunu belirledi.

Zanlının, son günlerde meydana gelen faili meçhul 5 adet hırsızlık olayının şüphelisi olduğu tespit edildi.

PARKTA MÜZİK DİNLERKEN YAKALANDI

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu hırsızlık şüphelisi Barış K, bir parkta müzik dinlerken yakalandı.

Yaptığı hırsızlık olayları güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen şüpheli, hırsızlık olaylarını kendisinin yaptığını, çaldığı eşyaları tanımadığı kişi ve kişilere sattığını söyledi.

Ayrıca zanlının daha önce de motosikleti çalınan mağdur vatandaşlar tarafından sosyal medya platformlarından paylaşılan kişi olduğu anlaşıldı.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Barış K, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Haber Dairesi (Konya haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.