Yeni Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz göreve başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın imzasıyla geçtiğimiz ay Meram Kaymakamlığı’na Bayram Yılmaz atanmıştı. Yılmaz, görevine başladı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz göreve başladı

2023 Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 24 Ağustos 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanmıştı.

Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan Aydın Vali Yardımcılığı görevine atanmış, yeni Meram Kaymakamı ise Adana Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz olmuştu.

BAŞKAN KAVUŞ VE DOLULAR’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, göreve başlayan Bayram Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Kavuş ziyarete ilişkin şunları kaydetti:

“Göreve başlayan Meram Kaymakamımız Bayram Yılmaz'ı, AK Parti Meram İlçe Başkanımız Mustafa Dolular ile birlikte ziyaret ettik. Sayın kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyor, Bizim Meram için birlikte çalışacağımız hayırlı hizmetler diliyorum.”

yeni-meram-kaymakami-bayram-yilmaz-goreve-basladi.jpeg

MERAM KAYMAKAMI BAYRAM YILMAZ KİMDİR?

Dr. Bayram Yılmaz, 1966 yılında Sivas'ın Altınyayla ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini ilçesinde, orta öğrenimini Sivas Pamukpınar Öğretmen Lisesinde tamamladı. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Mülki İdare Amirliği görevine Manisa Kaymakam Adayı olarak başladı ve sırasıyla Konya-Derebucak, Erzurum-Şenkaya, Aydın-Köşk Kaymakamlıkları, Adıyaman ve Aksaray Vali Yardımcılıkları, Giresun-Bulancak, Antalya-Konyaaltı ve İzmir-Aliağa Kaymakamlıkları görevlerinde bulundu.

Kaymakam Yılmaz, 01 Eylül 2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Ceyhan Kaymakamlığı görevine atandı.

Yılmaz, 24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararnameyle Konya Meram Kaymakamı oldu.

1 yıl süreyle bilgi ve tecrübelerini arttırmak ve İngilizce eğitimi almak üzere İngiltere'de bulunan Yılmaz, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesinde halkla ilişkiler ve tanıtım dalında yüksek lisans ve kurumsal iletişim-kurum kültürü konusunda da doktora eğitimini tamamladı. Çeşitli dergilerde yayımlanmış yazı ve makaleleri mevcut olup halkla ilişkiler, kurum kültürü ve toplum-kültür konularında yayınlanmış üç kitabı bulunmaktadır. Yayınlanan iki kitaba da editörlük yapmıştır. İngilizce ve Almanca bilen Kaymakam Yılmaz evli ve 4 çocuk babasıdır.

yeni-meram-kaymakami-bayram-yilmaz-goreve-basladi-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.