Yer Konya! Afgan vatandaşın kaybettiği 18 bin lirayı Suriyeli iki kadın buldu

Konya’da Afganistan uyruklu bir kişi, içinde 1970 dolar ve 500 TL bulunan cüzdanını kaybetti. O cüzdanı bulan Suriye uyruklu iki kadın, zabıta ekiplerine teslim etti. Ekipler de cüzdanın sahibine ulaştı.

Yer Konya! Afgan vatandaşın kaybettiği 18 bin lirayı Suriyeli iki kadın buldu

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Afganistan uyruklu bir kişi, Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Kültür Park’ta, içinde 1970 dolar ve 500 TL (Yaklaşık 18 bin TL) para bulunan cüzdanını kaybetti.

GÖREVLİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Cüzdanı üzerinde olmadığını fark edince Kültür Park’a dönen Afgan Azimi, hem polis hem de zabıta ekiplerinden yardım istedi.

KAYIP CÜZDANI SURİYELİ İKİ KADIN BULDU

Aradan birkaç saat geçtikten sonra, Suriye uyruklu iki kadın Kültür Park’ta para dolu cüzdan buldu. Kadınların bulduğu cüzdan, Kültür Park içerisindeki Zabıta Karakolunda bulunan görevlilere teslim edildi.

afgan-vatandasin-kaybettigi-18-bin-lirayi-suriyeli-iki-kadin-buldu-002.jpg

“HELAL PARA SAHİBİNİ BULUR”

Zabıtalar, cüzdanın sahibi Afganistan vatandaşına ulaşıp güzel haberi verdi. Soluğu karakolda alan Afgan Azimi’ye, kaybettiği para eksiksiz teslim edildi.

afgan-vatandasin-kaybettigi-18-bin-lirayi-suriyeli-iki-kadin-buldu.jpg

Azimi, burada yaptığı açıklamada, “Zabıta ekiplerine çok teşekkür ederim. Helal paranın sahibini bulacağından kimse tereddüt etmesin. Cüzdanı bulup görevlilere teslim edenlerden de Allah razı olsun.” dedi.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum