Yer Konya! Bayramda komşusunun evini soydu, sebebi pes dedirtti

Konya’da Kurban Bayramı’nın ikinci günü bir evden 110 bin TL değerinde ziynet eşyası çalındı. Polisin araştırmaları sonrası şüpheli, komşunun 17 yaşındaki oğlu çıktı. Zanlının, altınların bir kısmını bozdurup çok istediği telefonu aldığı belirlendi.

Yer Konya! Bayramda komşusunun evini soydu, sebebi pes dedirtti

Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre; Konya'nın merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Durah Fakıh Caddesi üzerinde Kurban Bayramı'nın ikinci günü Cihanbeyli ilçesindeki bayram ziyareti sonrası eve gelen Enver A, dolap ve çamaşırların arasına sakladıkları para ve ziynet eşyalarının yerinde olmadığını fark etti.

Enver A, polis merkezine giderek 110 bin TL'lik zararının olduğunu belirtip şikayette bulundu. Bunun üzerine Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda hırsızın ailenin komşusunun oğlu 17 yaşındaki F.S. olduğu belirlendi.

ÇOK İSTEDİĞİ TELEFONU ALMIŞ!

Gözaltına alınan F.S’nin suçunu itiraf ettiği iddia edildi. Çaldığı altının bir kısmını kuyumcuya 66 bin 740 TL'ye bozdurup çok istediği cep telefonunu aldığı öğrenilen F.S. geri kalan ziynet eşyalarını ise polise teslim etti. Hem altınlar hem de telefona el konuldu. Daha önce poliste kaydı olmadığı öğrenilen F.S. ise Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum