Yer Konya! Ektiği uyuşturucuyu hasat ediyordu, jandarma baskın yaptı

Konya Ereğli’de jandarma, bir kişinin kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisine ulaştı. Şüphelinin ektiği kenevirleri hasat ettiğini öğrenen ekipler operasyon düzenledi. Şüpheli gözaltına alındı, 211 kök kenevir ile 2 kilo 150 gram esrar ele geçirildi.

Yer Konya! Ektiği uyuşturucuyu hasat ediyordu, jandarma baskın yaptı

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Altınekin, Ereğli, Bozkır ve Çumra ilçelerinde uyuşturucu yetiştiren ve satışını gerçekleştiren şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında ekipler, 2 kilo 150 gram kubar esrar, 259 kök kenevir bitkisi, 250 gram skunk maddesi, 1 uyuşturucu içme aparatı, 199 adet sentetik ecza ilacı, 2 adet kelebek bıçak ele geçirdi.

KESTİĞİ UYUŞTURUCUYU HASAT EDERKEN YAKALANDI

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Konya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmada M.K. isimli bir kişinin kenevir yetiştirdiği bilgisine ulaşıldı. Şüpheli M.K. ektiği kenevirleri hasat ettiği sırada jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Aramada 211 kök kenevir bitkisi, 2 kilo 150 gram kubar esrar bulundu. Şüpheli tutuklandı.

yer-konya-ektigi-uyusturucuyu-hasat-ediyordu-jandarma-baskin-yapti.jpg

KAVGAYA KARIŞTI, UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

Altınekin ilçesinde ise kasten yaralama olayına karışan F.T. isimli bir kişinin üzerinde ve aracında yapılan arama aramada 149 adet sentetik ecza ilacı ele geçirildi. Gözaltına alınan iüpheli işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

yer-konya-ektigi-uyusturucuyu-hasat-ediyordu-jandarma-baskin-yapti-001.jpg

Ayrıca jandarma ekipleri, Bozkır ilçesinde şüphe üzerine İ.Ş. isimli kişinin üst aramasında 50 adet uyuşturucu hap ve 2 adet kelebek bıçak buldu.

Şüpheli şüpheli gözaltına alındı.

Çumra’da gerçekleştirilen operasyonda O.D. ve A.D. isimli şüphelilerin evlerinde yapılan aramara 48 kök skunk bitkisi, 250 gram skunk maddesi ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

İki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.