Yer Konya! Evi silah imalathanesine çevirmiş

Konya’da polis ekipleri, kaçak silah imal edilen bir eve baskın düzenledi. Silah imalathanesine dönüştürülen evde 67 tabanca ve tabanca parçası ile torna tezgahı, 1 adet pres, 2 adet taşlama makinesi ele geçirildi. Polis, 1 şüpheliyi gözaltına aldı.

Yer Konya! Evi silah imalathanesine çevirmiş

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, organize suç örgütleri ve silah kaçakçılarıyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

EVİ SİLAH İMALATHANESİNE ÇEVİRMİŞ

Bu kapsamda ekipler, Selçuklu ilçesi Esenler mahallesindeki bir evde kaçak silah üretildiği bilgisine ulaştı. Gerekli delillerin toplanmasının ardından ekipler, eve operasyon düzenledi.

Şüpheli, evin bir odasını silah imalathanesine çevirerek orada silah üretimi yaptığı görüldü.

SİLAH, TORNA VE PRES MAKİNESİ BULUNDU

Aramada 67 adet tabanca, yüzlerce tabanca parçası ve tabanca üretiminde kullanılan 1 adet torna tezgahı, 1 adet pres, 2 adet taşlama makinesi ve 1 adet matkap ele geçirildi.

yer-konya-evi-silah-imalathanesine-cevirmis.jpg

TUTUKLANDI

Polis ekipleri, 1 şüpheliyi silah ticareti, kaçakçılığı, imalatı ve nakledilmesine yönelik “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanununa” muhalefet suçundan gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.