Altın 5768.101
BIST 10918.51
Dolar 42.5199
Euro 49.6035
Sterlin 56.7934

Yer Konya! Hırsızlık sonrası karadut sodalı kutlama cezaevinde bitti

Konya'da 2 kişi, 10 dakika arayla farklı adreslerden motosiklet ve elektrikli bisiklet çaldı. Olay sonrası kutlama için birbirlerine karadutlu soda ısmarlayan 2 şüpheli, önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı. Mahkeme ikisini de tutukladı.

Yer Konya! Hırsızlık sonrası karadut sodalı kutlama cezaevinde bitti

Hırsızlık yapıp soda ile kutladılar, mahkeme cezaevine gönderdi.

Olay, Konya’nın merkez Karatay ilçesi Araplar Mahallesinde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; saat 04.30 sıralarında sokak üzerinde bulunan bir apartmana gelen 2 kişi önce burada bulunan motosikleti çaldı. Daha sonra yan sokağa geçen şüpheliler, saat 04.40 sıralarında farklı bir apartmanda bulunan elektrikli bisikleti çaldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Burada incelemelerde bulunan ekiplerin güvenlik kamerası incelemelerinde şüpheliler belirlendi.

BİRBİRLERİNE SODA ISMARLADILAR

İncelenen güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelilerin hırsızlık anı kameraya yansırken, 2 şüphelinin hırsızlık sonrası girdikleri bir akaryakıt istasyonunun marketinde birbirlerine karadutlu soda ısmarladığı anlar da kameraya yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerdeki şüphelilerin 19 yaşındaki Eren S. ile 40 yaşındaki Ahmet K. olduğu belirlendi. Şüphelilerin bulunduğu adresi tespit eden ekipler, adrese baskın yaptı. Yapılan baskında çalınan motosiklet ile elektrikli bisiklet ele geçirildi.

yer-konya-hirsizlik-sonrasi-karadut-sodali-kutlama-cezaevinde-bitti.jpg

Gözaltına alınan 2 şüpheli ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerin ilk ifadelerinde, “Olay günü gezerken önce çaldığımız ürünleri belirledik. Olay sonrası birbirimize karadutlu soda ısmarlayarak o anı kutladık. Daha sonra yakalandığımız adresimize geçtik. Burada da polis ekipleri tarafından yakalandık” dedikleri öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.