Yer Konya! Otobüs durağında kızlar saç saça baş başa birbirine girdi
Konya’nın Selçuklu ilçesindeki Kültür Park otobüs duraklarında, genç kız grupları arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada bir genç kız hastanelik oldu. Yaşananlar Haber Dairesi muhabirinin kamerasına yansıdı.
Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan olay, çevredeki vatandaşları tedirgin etti. Kültür Park otobüs duraklarında, genç kızlardan oluşan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.
Durakta yaşanan arbede sırasında taraflar birbirlerine sözlü ve fiziki müdahalelerde bulundu. O anlar Haber Dairesi muhabiri tarafından kayıt altına alındı.
BAYGINLIK GEÇİRDİ, POLİS TARAFLARI AYIRMAKTA ZORLANDI
Yaşanan kavga sırasında bir genç kız baygınlık geçirdi. Olay yerine yapılan ihbarın ardından polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Polis ekipleri, kavganın büyümemesi için yoğun çaba harcarken, sağlık ekipleri ise baygınlık geçiren kıza olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ve ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırdı.

KAVGANIN NEDENİ HENÜZ BELLİ DEĞİL
Olayla ilgili polis ekipleri tarafları sakinleştirerek ifadelerini aldı. Kavganın neden çıktığı ise henüz netlik kazanmadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.