Yer Konya! Özel düzenekle egzozdan yüksek ses maceraları çekici üstünde bitti

Konya polisi, geride bıraktığımız 3 gündeki trafik denetimlerinde 17 binden fazla araç kontrol etti, bunlardan 4 bin 363’üne ceza yazıldı. Özel düzenekle egzozlardan yüksek ses çıkartan sürücülerin macerası da çekici üstünde bitti.

Yer Konya! Özel düzenekle egzozdan yüksek ses maceraları çekici üstünde bitti

Konya polisi trafikte huzur denetimi yaptı, kuralları ihlal edip halkın huzurunu bozan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürenler cezadan kurtulamadı.

TEK TEK KONTROL EDİLDİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, toplumu rahatsız eden abartı egzozlu araçlar, hız, emniyet kemeri, cep telefonu, fazla yolcu taşıma, kırmızı ışık ihlali ve trafik işaretlerine uymama gibi trafikte en çok kazaya sebebiyet veren kural ihlallerine yönelik denetim yaptı.

3 GÜNDE 4 BİNDEN FAZLA SÜRÜCÜYE CEZA

Trafik ekiplerince son 3 gün içinde yapılan denetimlerde Konya genelinde 17 bin 611 araç kontrol edildi. Yapılan denetimlerde trafik güvenliği tehlikeye atan, kurallara uymayan ve çevreye rahatsızlık veren toplam 4 bin 363 sürücüye ceza yazıldı.

ÖZEL DÜZENEKLİ ABARTI EGZOZ

Toplumun ve vatandaşların huzurunu bozan, gece geç saatlerde gürültü kirliliği yaparak vatandaşları rahatsız eden veren abartı egzozlu araçlara yönelik de denetim yapıldı. Özel düzenekle egzozlardan yüksek ses çıkartan sürücülerin araçları, ceza yazıldıktan sonra çekiciyle trafikten men edildi.

MOTOSİKLETLERE SIKI DENETİM

Konya trafiğini tehlikeye atan ve birçoğunun plaka ve tescili bulunmayan motosikletler de denetime takıldı. Trafik ekipleri ve Şahin Timleri’nin denetiminden kaçamayan çalıntı, tescil kaydı ve muayenesi bulunmayan motosikletler de otoparka çekildi.

yer-konya-ozel-duzenekle-egzozdan-yuksek-ses-maceralari-cekici-ustunde-bitti-001.jpg

yer-konya-ozel-duzenekle-egzozdan-yuksek-ses-maceralari-cekici-ustunde-bitti.jpg

yer-konya-ozel-duzenekle-egzozdan-yuksek-ses-maceralari-cekici-ustunde-bitti-002.jpg

yer-konya-ozel-duzenekle-egzozdan-yuksek-ses-maceralari-cekici-ustunde-bitti-003.jpg

 

 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum