Yer Konya! Polisten kaçarken kuzeninin cebine uyuşturucu koydu

Konya’da polisten plakasız motosiklet ile kaçan 2 kuzen kovalamaca sonrası yakalandı. Şüphelilerden birinin cebinde uyuşturucu bulundu. Uyuşturucuyu kovalamaca sırasında kuzeninin koyduğu belirlendi. Yakını şüpheliyi böyle teselli etti.

Yer Konya! Polisten kaçarken kuzeninin cebine uyuşturucu koydu

Olay, Karatay ilçesi Çelebi Mahallesi Aslanlı Kışla Caddesi üzerinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; mahallede devriye atan polis ekipleri plakasız motosiklete dur ihtarında bulundu.

KOVALAMACA SONRASI YAKALANDI

Uyarılara rağmen durmayan motosiklet sürücüsü, yanındaki yolcu ile birlikte Aslanlı Kışla Caddesinde motosikleti bırakarak kaçmaya çalıştı. 2 kişi polis ekiplerince yakalandı.

Şüphelilerin motosikleti bırakıp kaçma anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, cadde üzerinde kaçan motosiklet sürücüsünün motosikleti bırakarak kaçmaya çalıştığı ve polis ekiplerince yakalandığı görülüyor.

yer-konya-polisten-kacarken-kuzeninin-cebine-uyusturucu-koydu.jpg

“BİR ŞEY OLMAYACAK OĞLUM SEN ZATEN İÇİYORSUN”

Şüphelilerin üst aramasında motosiklet sürücüsünün üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan şahısların sürücü Y.S. (17) ile kuzeni M.S. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan M.S.'nin ‘Bana ne olacak şimdi’ sorusuna ise bir yakını ‘Bir şey olmayacak oğlum. Sen zaten içiyorsun, en azından bu maddeden kurtulursun’ diye cevap verdi.

yer-konya-polisten-kacarken-kuzeninin-cebine-uyusturucu-koydu-002.jpg

“KORKUSUNDAN CEBİME KOYMUŞ UYUŞTURUCUYU”

Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan, yakalanınca üzerinde uyuşturucu madde bulunan Y.S., “Bu uyuşturucu almış. Polisten kaçtığımız sırada da korkusundan cebime koymuş uyuşturucuyu. Ben de o sırada korktum. Cezaevinden yeni çıktım. Benim üzerime kalır diye korktum. Ben kullanmıyorum. Ben kaçtım, bu çocuk da inip kaçtı” dedi.

Gözaltına alınan kuzenler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken, şahısların polisten kaçtığı plakasız motosiklet emniyet otoparkına çekildi.

yer-konya-polisten-kacarken-kuzeninin-cebine-uyusturucu-koydu-001.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum