Yer Konya! Saklambaç oynarken saklandı, ortaya çıkmayınca ilçe ayağa kalktı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki İbrahim Darıyeri, iftar sonrası arkadaşlarıyla oynamak için dışarıya çıktı. Saklambaç oynarken uyuyakalan İbrahim, ilçeyi ayağa kaldırdı. Mahalleli onu, bir merdivenin altında uyurken buldu.

Yer Konya! Saklambaç oynarken saklandı, ortaya çıkmayınca ilçe ayağa kalktı

Konya’da saklambaç oynarken uyuyakalan 8 yaşındaki İbrahim bir ilçeyi ayağa kaldırdı, merdivenin altında uyurken bulundu.

Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Kızılcalar Mahallesi 153380 sokakta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Mehmet - Emine Darıyeri çiftinin 5 çocuğundan biri olan İhsan Tekin İlkokulu sınıf öğrencisi 8 yaşındaki İbrahim Darıyeri, iftardan sonra arkadaşları ile oynamak için dışarı çıktı.

ibrahim-dariyeri-seydisehir.jpg

EKİPLER VE MAHALLELİ AYAĞA KALKTI

Saatin geç olması üzerine çocuklarının eve gelmemesinden şüphelenen Darıyeri çifti, durumu emniyet ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ve mahalle sakinleri küçük çocuğu aramaya başladı. Küçük İbrahim saat 02.30 sıralarında komşularının merdiveninin altında uyurken mahalleli tarafından bulundu. İbrahim Darıyeri'nin saklambaç oynamak için girip saklandığı merdiven altında uyuya kaldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.