Yer Konya! Uyuyan kocasını öldürdü, kendisini ihbar etti

Konya’nın Karapınar ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Bir kadın, tartıştığı kocası Ahmet Kalkan’ı (40) uyuduğu sırada boğazından bıçaklayarak öldürdü. 3 çocuk annesi kadın, polisi arayarak kendini ihbar etti.

Yer Konya! Uyuyan kocasını öldürdü, kendisini ihbar etti

Konya Karapınar’da 3 çocuk annesi bir kadın, tartıştıktan sonra uyuyan kocasını boğazından bıçaklayarak öldürdü. Polisi arayarak kendini ihbar eden kadın polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; olay, Konya’nın Karapınar ilçesi Ulus Mahallesi Besihaneler civarında bir evde yaşandı.

İddiaya göre; aralarında sık sık tartışma yaşandığı belirtilen Süreyya Kalkan ile 40 yaşındaki kocası Ahmet Kalkan arasında yine tartışma çıktı.

UYUYAN EŞİNİ BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

3 çocuk annesi Süreyya Kalkan, çocukları yan odada uyuduğu sırada eşi Ahmet Kalkan’ı boğazından bıçakladı. Kanlar içerisinde kalan Kalkan hayatını kaybetti.

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Şüpheli kadın daha sonra polisi arayarak kocasını bıçakladığını söyledi. Kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri korkunç manzara ile karşılaştı.

GÖZALTINA ALINDI

Kalkan’ın cansız bedeni evde yapılan incelemenin ardından Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, zanlı Süreyya Kalkan ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

yer-konya-uyuyan-kocasini-oldurdu-kendisini-ihbar-etti.jpg

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Süreyya Kalkan'ın emniyette verdiği ifade de ortaya çıktı. Demirören Haber Ajansı'nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Kalkan ifadesinde, “Eşim uyuşturucu kullanıyordu, sık sık beni ve çocuklarımı dövüyordu. Dün akşam da yine beni ve çocuklarımı dövdü. Sabaha karşı o uyurken mutfaktan aldığım bıçakla öldürdüm.” dediği belirtildi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerin ardından Kalkan adliyeye sevk edildi. Süreyya Kalkan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum