Yer Konya! Yaralı çocuk üşümesin diye kabanını örttü

Konya’da yolun karşısına geçmek isteyen 12 yaşındaki çocuk otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Bir vatandaş, üşümemesi için çocuğun üzerine kendi kabanını çıkartıp örttü.

Yer Konya! Yaralı çocuk üşümesin diye kabanını örttü

Otomobil yolun karşısına geçmek isteyen 12 yaşındaki çocuğa çarptı, yere yığılan yaralıya yardıma koşan vatandaşlardan biri, üşümemesi için üzerindeki kabanı çıkartıp örttü.

YARALI KURTULDU

Kaza, Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Ulusal Sokak üzerinde yaşandı. Kampüsten otogar istikametine seyir halinde olan henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 26 KD 185 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen 12 yaşındaki B.Y’ye çarptı.

ÜŞÜMESİN DİYE...

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada bir vatandaş, üşümemesi için çocuğun üzerine kendi kabanını çıkartıp örttü.

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 12 yaşındaki B.Y., ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerindeki incelemesinin ardından kazaya karışan sürücüyü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü.

yer-konya-yarali-cocuk-usumesin-diye-kabanini-orttu.jpg

yer-konya-yarali-cocuk-usumesin-diye-kabanini-orttu-001.jpg

yer-konya-yarali-cocuk-usumesin-diye-kabanini-orttu-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.