Yılın Haber Sitesi Haber Dairesi ödülünü törenle aldı

8’inci Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Seçkin jüri tarafından Yılın Haber Sitesi seçilen Türkiye’nin Haber Dairesi HaberDairesi.com, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Yılın Haber Sitesi Haber Dairesi ödülünü törenle aldı

Medya ödülleri, sahiplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden buldu. Yılın Haber Sitesi seçilen HaberDairesi.com, ödülünü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan törenle aldı.

ANADOLU YAYINCILAR FEDERASYONU DÜZENLEDİ

Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen '8. Anadolu Medya Ödülleri' sahiplerini buldu. Federasyon Başkanı Sinan Burhan, “Titiz bir çalışmayla bu yıl ödüle layık görülen medya kuruluşları, medya temsilcileri ve gazeteci yazarlar çok değerli jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda belirlendi.” dedi.

“TÜRKİYE’NİN TAMAMINI TEMSİL EDEN BİR ÇALIŞMA”

Sinan Burhan, Türkiye'nin tamamını temsil eden bir çalışma ile ödüllerin belirlendiğini ifade ederek, basın kuruluşları ve basın mensuplarının ödüllendirilmesinin önemine değindi. Burhan, “Çok başarılı medya kuruluşlarımız ve basın mensuplarımız var. Her yıl geleneksel olarak biz bu ödül törenini yapıyoruz. Değerli jürimiz tarafından belirlenen kuruluş ve medya temsilcilerini, gazeteci dostlarımızı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

yilin-haber-sitesi-haber-dairesi-odulunu-torenle-aldi.jpg

Her yıl olduğu gibi başarılı bir ödül töreniyle; radyo, televizyon, gazete ve internet medyasına ödüllerin takdim edildiğini dile getiren Burhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kendilerini ağırlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

SEÇKİN JÜRİ EN İYİLERİ BELİRLEDİ

Sabah Gazetesi’nden Yavuz Donat, Hürriyet Gazetesi’nden Hande Fırat, Kanal 7’den Mehmet Acet, Türk Medya’dan Melik Yiğitel ve NTV’den Ahmet Arpat gibi jürideki seçkin isimler yılın en iyilerini belirledi.

yilin-haber-sitesi-haber-dairesi-odulunu-torenle-aldi-001.jpg

YILIN HABER SİTESİ: HABER DAİRESİ

Değerlendirme sonunda 2019 yılında kurulan ve “Ailemiz” dediği takipçilerinin gönlünde taht kurarak başarı çıtasını her geçen gün yükselten www.haberdairesi.com, Yılın Haber Sitesi seçilmişti. Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ödülü bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

yilin-haber-sitesi-haber-dairesi-odulunu-torenle-aldi-007.jpg

Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık ve Haber Dairesi Sosyal Medya Sorumlusu Doğukan Akbıyık da törende hazır bulundu.

yilin-haber-sitesi-haber-dairesi-odulunu-torenle-aldi-004.jpg

TEŞEKKÜRLER AİLEMİZ

Haber Dairesi olarak 5 yıl gibi kısa sürede, alanında uzman bir kadroyla çıktığımız yolda, yıllar önce bu alanda çalışmaya başlamış çok sayıda siteyi, her türlü zorluğa rağmen geride bırakmayı başardık. Konya’da internet haberciliğine yeni bir soluk getirmenin, yakından takip edilip örnek alınan bir haber sitesi olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. HaberDairesi.com’u Konya’nın lideri ve "Yılın Haber Sitesi" yapan ailemize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

yilin-haber-sitesi-haber-dairesi-odulunu-torenle-aldi-003.jpg

yilin-haber-sitesi-haber-dairesi-odulunu-torenle-aldi-006.jpg

yilin-haber-sitesi-haber-dairesi-odulunu-torenle-aldi-005.jpg

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum