Yunus Emre Gayrimenkul’den, Türk Büro-Sen üyelerine %10 indirim

Konya’da “faizsiz, bankasız, kefilsiz satış sistemi” ile bugüne kadar binlerce kişiyi toprak sahibi yapan Yunus Emre Gayrimenkul, Türk Büro-Sen ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Ayrıntıları, Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Tam anlattı.

Yunus Emre Gayrimenkul’den, Türk Büro-Sen üyelerine %10 indirim

Anlaşma çerçevesinde, Türk Büro-Sen Konya şubesi üyelerine Yunus Emre Gayrimenkul’den tüm yatırımlık arazi ve bahçe alımlarında, uygun fiyat ve ödeme koşullarına ek olarak %10 indirim yapılacak.

Arsa harici alış ve satışlarda kampanya süresi boyunca komisyon bedeli %1 olarak uygulanacak.

Türk Büro-Sen Konya 2 No’lu Şube Başkanı Ahmet Efe ile imzaladıkları protokole ilişkin açıklama yapan Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Tam, Türk Büro-Sen üyesi adalet çalışanlarının yatırım hayallerini gerçekleştirmekten duydukları mutluluğu dile getirdi.

yunus-emre-gayrimenkulden-turk-buro-sen-uyelerine-10-indirim-001.jpeg

"TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN YATIRIMLIK ARAZİ SUNABİLİYORUZ"

“Yatırım toprakta filizlenir” sloganıyla çıktıkları yolda, her bütçeye özel yatırım fırsatları oluşturmak için özenle çalıştıklarını vurgulayan Yunus Emre Tam, hizmet alanlarının Konya ile sınırlı kalmadığını, yatırımcılarına Çanakkale’den Sivas’a, İzmir’den Kayseri’ye, Eskişehir’den Kahraman Maraş’a, Türkiye’nin her yerinde uygun yatırımlık arazi sunabildiklerini ifade etti.

yunus-emre-gayrimenkulden-turk-buro-sen-uyelerine-10-indirim.jpeg

"DAHA ÇOK AİLEYE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ"

İnsanımızı tasarrufa, bu sayede elde ettikleri birikimleri de yatırıma yönlendiren yeni kampanyaların müjdesini veren Tam, önümüzdeki günlerde birçok sendika, STK, kurum ve kuruluşlar nezdinde yapılacak anlaşmalar ile daha fazla aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

yunus-emre-gayrimenkulden-turk-buro-sen-uyelerine-10-indirim-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.