Zehir tacirlerine darbe! Yeni müdür bizzat yönetti

Konya’da dev bir uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Konya Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut’un bizzat yönettiği operasyonda 15 adrese şafak vakti eş zamanlı baskın yapıldı. Çok sayıda uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Zehir tacirlerine darbe! Yeni müdür bizzat yönetti

Konya’da uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruluyor. Kentte 150 polisin katılımıyla şafak vakti zehir tacirlerine operasyon düzenlendi. Operasyonu Konya’nın yeni Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut yönetti, 6 kişi gözaltına alındı.

BÖLGE ABLUKAYA ALINDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde suç oranı yüksek olan ve uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bölgelere operasyon düzenledi. Tüm bölgeyi ablukaya alan polislerin görüntüleri aksiyon sahnelerini aratmadı.

Operasyonu Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Konya’ya atanarak görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut yönetti.

zehir-tacirlerine-darbe-yeni-mudur-bizzat-yonetti.jpg

150 POLİSİN KATILIMIYLA ŞAFAK BASKINI

45 ekip, 3 çevik kuvvet timi, 5 özel harekat timi ve 150 personelin katılımı ile Karatay İlçesinde bulunan bir mahallede, uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen 15 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

MAHALLENİN GİRİŞ VE ÇIKIŞI KAPATILDI

Operasyonda kapsamında ekipler mahalleye giriş ve çıkışları kapattı. Ardından belirlenen adreslere özel harekat ekipleri eşliğinde baskın yapıldı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında evler, metruk binalar ve boş araziler narkotik köpekleri eşliğinde didik didik arandı. Yapılan aramalarda, 2 parça sentetik kannabinoid, 3 parça eroin, 2 parça metamfetamin, 42 adet sentetik uyuşturucu ve 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis ekipleri, operasyon kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.

zehir-tacirlerine-darbe-yeni-mudur-bizzat-yonetti-001.jpg

İL EMNİYET MÜDÜRÜ MAHMUT KARABULUT OPERASYONU YERİNDE İNCELEDİ

Gerçekleşen operasyonun başından sonuna kadar her anını titizlikle takip eden İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, operasyon anında da ablukaya alınan mahalleyi sokak sokak gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

OPERASYON GÖRÜNTÜLERİ AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADI

Operasyon anında da havadan ve karadan yapılan çekimlerin görüntüleri aksiyon filmlerini aratmadı. Saniye saniye kameralara yansıyan görüntüler operasyonun başarısını gözler önüne serdi.

“ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ”

İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, “Girişimiz polisimize yakışır ve devletimizin onurunu koruyacak şekilde olacak. Zehir tacirlerine göz açtırmayacağız. Hepinize başarılar diliyorum. Çoluğumuzu çocuğumuzu zehirleyenlere gerekeni yapacağız.” dedi.

zehir-tacirlerine-darbe-yeni-mudur-bizzat-yonetti-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum