Aradığın İçinde Kitabı Çıktı

Ahmet Katıksız tarafından yazılan üçüncü kitap “Aradığın İçinde” Hemen Kitap Yayınlarından çıktı.

Aradığın İçinde Kitabı Çıktı

 

7’den 70’e tüm kesimlere yönelik mesajlar içeren ve özellikle kendini geliştirmek isteyenlere katkı sunmak isteyen Katıksız’ın kitabı: “Bir toplumun geleceğini inşa etmek istiyorsanız; o toplumun çocuklarına özgür düşünceyi ve hayallerini gerçekleştirebileceği ortamı oluşturarak, liyakati toplumsal yaşamda üstün kılın.” cümleleriyle okuyucu ile buluştu.

İlk kitabı İnsan Yaşamına Dokunmak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye’ye örnek verilen Katıksız; üçüncü kitabında Toplumsal yaşamın içerisindeki konuları ele alan ve bireyin kişisel gelişimine yönelik bölümlerle bireyin değişim ve dönüşümüne katkı sunmayı amaçlayan kitap bugün itibariyle satışa çıktı.

ahmet-katiksiz.jpeg

AHMET KATIKSIZ KİMDİR?

1986 yılında Bingöl’de doğdu. 17 yaşında, Türkiye’nin 01 sözleşme numaralı ilk Ulusal Ajans Projesi’ni gerçekleştirerek proje kavramının içine girdi. 64 dünya ülkesini oluşturduğu imkân ve fırsatlarla gezerek, dünyanın farklı yerlerindeki yaşamları deneyimledi. 5 yıl GAP İdaresi, 4 yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi ve 3 yılı da KOP İdaresi olmak üzere 12 yıl kamu hizmetinde bulundu. Sivil toplum kuruluşlarında gönüllü, yönetim kurulu üyesi ve başkan olarak görev yaptı. 2013 yılında ilk kitabı İnsan Yaşamına Dokunmak, 2018 yılında ise ikinci kitabı Hikâyelere Dokunmak yayımlandı. Aradığın İçinde 2021 yılında yayımlanan üçüncü kitabıdır. 2013 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, gerçekleştirdiği projelerden dolayı Türkiye’ye örnek gösterildi. “Ben, yaşamına dokunulmuş biriyim,” diyerek edindiği kazanım ve tecrübelerle yaşamlara dokunmayı ve hikâyeler toplamayı benimseyen bir yaşam serüveni oluşturdu. Farklılıkların zenginliğine ve insanların gökkuşağının ahengi gibi oluşturduğu birlikteliğe inandı.

ahmet-katiksiz-001.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.