Bu hafta vizyona girecek filmler (12 Mayıs 2023)

Sinema salonlarında bu hafta 11 film vizyona girecek. Sinemaseverler, merakla bekledikleri filmlerin ne zaman vizyona gireceğini araştırıyor. İşte vizyona girecek filmler, konuları ve oyuncu kadroları.

Bu hafta vizyona girecek filmler (12 Mayıs 2023)

Sinema tutkunlarının yakından ilgilendiği vizyona girecek filmler oldukça sık araştırılıyor. İşte bu hafta (12 Mayıs 2023) vizyona girecek filmler.

Antlaşma

Teğmen John Kinley, kendisine verilen Afganistan’daki son görevi yerine getirmek için yerel tercüman Ahmed ile bir araya gelir. Birlikleri devriyede pusuya düşürüldüğünde, sadece Kinley ve Ahmed, hayatta kalmayı başarır. Ahmed, bu sırada yaralanan Kinley’i zorlu arazide güvenli bir yere taşımak için kendi hayatını riske atar.

İyileşip ABD topraklarına geri dönen Kinley, Ahmed ve ailesine vaat edildiği gibi Amerika'ya geçiş izni verilmediğini öğrenir. Arkadaşını korumaya ve borcunu ödemeye kararlı olan Kinley, yerel milisler onlara ulaşmadan önce Ahmed ve ailesini kurtarmak için savaş bölgesine geri döner.

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Dar Salim, Alexander Ludwig

Orijinal adı Guy Ritchie's The Covenant

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023.webp

Koku

Felsefe profesörü olan İlhan, annesinin kardeşine olan düşkünlüğü nedeniyle ailesinden beklediği sevgiyi alamayan bir kadındır. Kendi ailesine sahip olmak isteyen İlhan, menepoza girdiğini öğrenmesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Bir an önce çocuk sahibi olmaya karar verir ancak sevgilisinden ayrılmıştır. Bunun üzerine yüksek lisans öğrencisi olan Mustafa ile bir anlaşmak yapar.

Para karşılığı yapılan anlaşma sonrasında hamile kalan İlhan, sıkıntılı bir hamilelik geçirir. Bu zor dönemi Malatya'da Mustafa'nın ailesinin yanında geçirmek zorunda kalan İlhan, burada sağır ve dilsiz küçük bir kızla tanışır. Ninesini yeni kaybeden Zel ile İlhan arasında farklı bir bağ oluşur. Kullandığı parfümü ile Zel'e ninesinin nergis kokusunu anımsatan İlhan, küçük kız sayesinde sevginin ne demek olduğunu öğrenir.

Oyuncular: Nergis Öztürk, Yunus Emre Yıldırımer, Güliz Şirinyan

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023-001.webp

Lanetli Kan

Hemşire olan Jess, kızı ve küçük oğlu Owen ile birlikte ailesinin eski çiftlik evine taşınır. Çocuklarıyla kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Jess'in hayatı, Owen'ın bir köpek tarafından ısırılmasıyla alt üst olur. Isırık gizemli bir enfeksiyona neden olur ve Jess oğlunu kurtarabilmek için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermek zorunda kalır.

Oyuncular: Michelle Monaghan, Skeet Ulrich, Finlay Wojtak-Hissong

Orijinal adı Blood

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023-002.webp

Sırrı Cin

Sırrı Cin, saklı kalan bir sırrın gün yüzüne çıkmasının ardından yaşanan olayları konu ediyor.

Oyuncular: Zöhre Alsan, Leyla Parlak, Serkan Güney

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023-003.webp

Ruh Azabı

Karısının intiharından sonra kocası, kendisini eve kapatır. Yaşadığı trajedinin ardından adam, kimseyle görüşmez. Bu durum üzerine bir gün yakın bir arkadaşı onu evinde ziyaret eder. Arkadaşını içinde bulunduğu durumdan kurtarmak isteyen adam, onu gençlik yıllarında birlikte keyifli vakit geçirdiği yazlık evine götürür.

Ancak acılı adamın buraya gelişi pek de onların düşündükleri gibi iyi olmaz. Yıllar önce evde bir kız ölmüştür ve ruhu bu dünyada huzur bulmadığı için adamı pek hoş karşılamayacaktır.

Oyuncular: Ali Poyraz, Cihan Alparslan, Melike Kurt

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023.jpg

Karabasan

Mona ve Robby, birbirine aşık olan genç bir çiftir. Hayalindeki işe yeni giren Robby, könhe de olsa geniş bir daire satın alır. Daire biraz yenileme gerektirirken, komşular sürekli kavga etmekte ve bebek çığlıkları gelmektedir.

Eve taşındıktan bir süre sonra Mona, her uykuya daldığında daha da yoğunlaşan gece korkularına kapılır. Çok geçmeden, Mona'nın sorunları tehlikeli bir şekilde kontrolden çıkar ve doğmamış çocuğunu ele geçirmeye niyetli efsanevi bir iblis olan Mare tarafından saldırıya uğradığına ikna olur.

Oyuncular: Eili Harboe, Herman Tømmeraas, Dennis Storhoi

Orijinal adı Marerittet

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023-001.jpg

Belle Ve Sebastian: Cesur Dostum

Sebastian, şehirde büyüyen on yaşında bir çocuktur. Okulu tatile girdiğinde Sebastian hiç istemese de tatilini büyükannesi ve teyzesiyle birlikte dağlarda geçirmek zorunda kalır. Şehir hayatına alışan Sebastian için tatilini koyunları otlatarak geçirecek olmak pek de iyi değildir. Ancak, kartopu gibi bembeyaz bir köpek olan Belle ile tanışmasıyla hayatı tamamen değişir.

Sebastian, günlerini Belle ile birlilkte dağlarda koşarak geçirmeye başlar. Zamanla Belle’nin yardımıyla Sebastian cesur bir çobana dönüşür. Artık o, sevgili dostu Belle’yi kötü sahibine karşı korumak için her şeyi göze alacaktır

Oyuncular: Michèle Laroque, Robinson Mensah-Rouanet, Alice David

Orijinal adı Belle et Sébastien : Nouvelle génération

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023-004.webp

Masum

Abel, altmış yaşındaki annesi Sylvie'nin hapisteki bir adamla evlenmek üzere olduğunu öğrendiğinde paniğe kapılır. Onu korumak için mümkün olan her şeyi yapmaya hazır olan Abel, yeni üvey babası Michel ile tanıştığında hükümlüler hakkında yeni bakış açıları geliştirir ve korkuları giderek azalır.

Oyuncular: Roschdy Zem, Anouk Grinberg, Noémie Merlant

Orijinal adı L'Innocent

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023-005.webp

Blood

Kısa bir süre önce kocasını kaybeden Chloe, kendisini toparlamaya çalışır. Bu süreçte Japonya'ya seyahat etmeye karar veren Chloe, burada eski bir arkadaşı olan Toshi ile karşılaşır.

Toshi, Chloe'ye bu sıkıntılı sürecinde destek olur. Ancak bu sırada Toshi'nin ilgisi aşka dönüşür. Aşkla hiç ummadığı bir yer ve zamanda yeniden karşılaşan Chloe, yeniden aşık olmadan önce kendine izin vermesi gerektiğini fark eder.

Oyuncular: Carla Juri, Takashi Ueno, Sachiko Ohshima

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023-006.webp

Gekijō-ban Sword Art Online: Progressive Kuraki Yūyami no Scherzo

Kirito ve Asuna'nın ölüm oyunu Sword Art Online'da kapana kısılmalarının üzererinden iki ay geçmiştir. Onlar bu süre içerisinde lider olarak mücadelelerine devam eder. Kirito ve Asuna, içindeki hazine için habirent benzeri bir harabe olan Aincrad'ın beşinci katını yağmaladıktan sonra dördüncü kata geri döner.

Onlar için artık biraz araştırma yapma zamanıdır. Ancak tam da bu sırada Asuna huzursuzlanmaya başlar. Asuna'nın huzursuzlanmasının nedeni, bu zamana kadar en az sevdiği canavarla yüzleşmek zorunda olmasıdır.

Oyuncular: Yoshitsugu Matsuoka, Tomokazu Seki, Inori Minase

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023-002.jpg

Neşeli Çiftlik: Tren Kalkıyor!

Ekinlerin bir türlü büyümemesi Neşeli Çiftlik'te büyük bir kriz yaşanmasına neden olur. Mucit Albert'in devrimsel icasaı nano-tohum sayesinde bu sorun çözülür. Bunun ardından Albert, buluşunu sergilemek ister. Ancak bu sırada paha biçilemez tohumu çalınır.

Hırsızın bir an önce bulunmasını isteyen Klara ve Gaute, çareyi ünlü dedektif Agatha Christensen’den yardım istemekte bulur. Agatha Christensen'in takımına katılan Klara ve Gaute, Neşeli Çiftlik'in geşeceğini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılır.

Orijinal adı A Mystery on the Cattle Hill Express

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-12-mayis-2023-003.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.