Bu hafta vizyona girecek filmler (18 Kasım 2022)

Sinemaseverlerin merakla beklediği “Barış Akarsu Merhaba” filmi bu hafta (18 Kasım Cuma) vizyona giriyor. İşte bu hafta vizyona girecek diğer filmler.

Bu hafta vizyona girecek filmler (18 Kasım 2022)

Sinema tutkunlarının yakından ilgilendiği vizyona girecek filmler oldukça sık araştırılıyor. İşte bu hafta (18 Kasım 2022) vizyona girecek yerli ve yabancı filmler.

Müjdemi İsterim

Müjdemi İsterim, kendilerini bir anda bir cinayet davasının içinde bulan Bulut ve Müjde'nin hikayesini konu ediyor. Komedi türündeki filmin başrolleri ise Ahmet Kural, Ecem Erkek ve Mehmet Özgür.

Barış Akarsu Merhaba

Barış Akarsu Merhaba, 2007 yılında geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayata veda eden Barış Akarsu'nun hayat hikayesini konu ediyor. Çocukluğunda müziğe ilgi duymaya başlayan Barış Akarsu, 2004 yılında katıldığı “Akademi Türkiye” adlı şarkı yarışmasıyla adını duyurdu. Yarışmada birinci olmasının ardından albüm çıkaran Akarsu, müzik çalışmalarının yanı sıra Yalancı Yarim adlı bir dizide rol aldı. 2007 yılında, 28. yaş gününde Bodrumda trafik kazası geçiren Barış Akarsu, yoğun bakımda kaldığı beş günün ardından hayata veda etti.

Barış Akarsu'nun hayat hikayesini konu alan filmde başrollerini İsmail Ege Şaşmaz, Almila Ada ve Aslıhan Kapanşahin paylaşıyor.

The Menu

The Menu, uzak bir adada bulunan özel bir restorana giden genç bir çiftin hikayesini konu ediyor. Margot ve Tyler, menüsü ünlü bir şef tarafından hazırlanan seçkin bir restoranda yemek yemek için, bir adaya giderler. Onlara yemekte birbirinden farklı karakterde olan birçok kişi de eşlik eder. Ünlü şef Slowik, misafirlerine birbirinden farklı yemeklerin yer aldığı bir tadım menüsü hazırlamıştır. Ancak beklenmedik yemeklerin servis edildiği gecede, her masanın kendisine ait sırlarının ortaya çıkmasıyla gerilim dozu gittikçe artar.

Oyuncular: Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult.

Tim, Tim, Timsah

Tim, Tim, Timsah, New York'ta bir Viktorya evinde, Primm ailesiyle birlikte yaşayan Timsah Tim'in hikayesini konu ediyor. Ailesi ile birlikte New York’a taşınmak zorunda kalan Josh, yeni okuluna ve arkadaşlarına alışmakta zorluk çeker. Ancak onun hayatı, evlerinin tavan arasında banyo yapmaya ve havyara bayılan, şarkı söyleyen Timsah Tim’i bulmasıyla bambaşka bir hal alır. Çok geçmeden Timsah Tim ve Josh, yakın arkadaş olur. Ancak bir süre sonra kötü komşuları Mr. Grumps, Tim için büyük bir tehlike oluşturur. Bu durum üzerine Josh, ailesi ve Tim’in sahibi Hector P. Valenti, şarkı söyleyen iyi huylu bir timsahın gayet normal olduğunu göstermek için birbirlerinden güç alır.

Sabırsızlık Zamanı

Sabırsızlık Zamanı, Diyarbakır'da yoksul bir mahallede yaşayan iki kardeşe odaklanıyor. İki kardeş, okulda karşılarına çıkan havuz problemlerini çözmek için çabalarken, havuz gerçek yaşamlarında da bir takıntı haline gelir. Plastik havuz almak için para biriktiren kardeşler, havuzu alıp içine girdiklerinde beklentileri karşılanmaz. Zenginler gerçek havuza girerken kendilerinin neden sahte havuza girdiklerini sorgulamaya başlayan kardeşler, gün geçtikçe hırsa kapılır. Bir plan yapan iki çocuk, lüks bir siteye girmeyi başarır. İkili, ne olursa olsun sitenin havuzuna girmeye kararlıdır ancak onların hesaba katmadıkları bir şey vardır.

Oyuncular: Mirza Zarg, Mirhat Zarg, Pelin Batu

Hançer

Hançer, hayatı gün geçtikçe kötüye giden bir adamın yaşadıklarını konu ediyor. Doğu, bir dönemin başarılı yazarlarından biridir. Ancak bir süre sonra Doğu'nun hayatı altüst olur. Kariyerinin yokuş aşağı gitmesinin yanı sıra Doğu sorun yaşadığı evliliğini de dağılmaktan kurtaramaz.

Oyuncular: İbrahim Vurmaz, Çağrı Tokalı, Sancak Bayraktar

Bu hafta vizyona giren filmler, vizyondaki filmler, sinema filmleri, sinema biletleri, Barış Akarsu Merhaba, Barış Akarsu Merhaba filmi ne zaman vizyona giriyor? Barış Akarsu Merhaba vizyon tarihi gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.