Bu hafta vizyona girecek filmler (2 Aralık 2022)

Sinema salonlarında bu hafta 4 yerli 6 yabancı film vizyona girecek. Sinemaseverlerin merakla beklediği “Çakallarla Dans 6” filmi de bu hafta vizyona giriyor. İşte vizyona girecek diğer yerli ve yabancı filmler.

Bu hafta vizyona girecek filmler (2 Aralık 2022)

Sinema tutkunlarının yakından ilgilendiği vizyona girecek filmler oldukça sık araştırılıyor. İşte bu hafta (2 Aralık 2022) vizyona girecek yerli ve yabancı filmler.

Çakallarla Dans 6

Çakallarla Dans serisinin altıncı devam halkası olan filmde ekip kendilerini bu defa yurt dışında türlü maceraların içinde buluyor.

Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar

Decibel

Decibel, bir stadyuma bomba yerleştirildiğini öğrendikten sonra ailesinin ve masum insanların hayatını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen eski kıdemli Yüzbaşı Do-yeong'un hikayesini konu ediyor. İş arkadaşlarını keybettiği bir denizaltı kazası yaşayan eski kıdemli Yüzbaşı Do-yeong, büyük bir travma ve stres yaşar. Ulusal bir kahraman olarak anılan Do-yeong, aile arasında bir yabancılaşma hisseder ve bundan suçluluk duyar. Bir gün gizemli bir kişiden çağrı alan Do-yeong, bir stadyuma belirli yoğunlukta sesin yükselmesiyle patlayan bir bomba yerleştirildiğini öğrenir. Do-yeong, ailesi ve diğer insanların hayatını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Oyuncular: Rae-won Kim, Lee Jong-Suk, Eun-Woo Cha

Buğday Tanesi

Buğday Tanesi, yaşadığı haksızlıklara ve ötekileştirilmeye karşın mücadele eden milletvekili Serkan Bayram'ın hayatından esinleniyor. Serkan Bayram, henüz küçük bir bebekken buğday tarlasında çıkan elim yangında, ellerini kaybeder. Büyük mücadeleler vererek hayata tutunmayı başaran Serkan Bayram, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin Milletvekili, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun üyeliğini yapmış başarılı bir avukat, örnek bir eş ve aile babasıdır. O, haksızlıklara ve ötekileştirilmeye karşı verdiği mücadele ile engelli insanlara umut olur.

Oyuncular: Bülent İnal, Kutsi, Yeliz Akkaya

Yunus Çocuk

Yunus Çocuk, balıklarla birlikte büyüyen bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Okyanusun renkli dünyasında balıklarla birlikte büyüyen bir bebek, onu bulan anne yunus Nana’nın ona kendi yavrusu gibi bakması sayesinde insan olduğunu hiç fark etmez. Ancak o dünyaya ait olmayan Yunus Çocuk, insan olduğunu fark ettiğinde gerçeklerin peşine düşer. Onu okyanusun derinliklerine istemeyen ahtapot, balık olmadığı için onu karaya sürgüne gönderir. Artık kendi dünyasında olan Yunus Çocuk’un hayatı ile ilgili öğrenebildiği tek şey, bir uçak kazası ve kazanın olduğu yerde bulduğu kolyenin üzerinde gördüğü kadındır.

Oyuncular: Burak Sergen, Esra Bilgiç, Yetkin Dikinciler

Fabelmanlar

Çocukluğunu Arizona’da geçiren yönetmen Steven Spielberg’in anılarından ilham alan The Fabelmans, arkadaşlarıyla daha da büyük filmler çekebilmek için her zaman yeni bir donanıma ihtiyaç duyan genç Sammy Fabelman’ın hikayesini konu ediyor. Sammy Fabelman, ailesiyle Arizona'da mütevazi bir yaşam sürer. Sinemanın büyüsüne kapılan Fabelman, bu alanda kendisini geliştirmeye çalışırken bir yandan da aile içinde yaşanan sorunların üstesinden gelmeye çalışır.

Oyuncular: Gabriel LaBelle, Michelle Williams, Paul Dano

Vahşi Gece

Vahşi Gece, Noel akşamı bir grup paralı askerin, zengin bir eve girip insanları rehin almasıyla yaşananları konu ediyor. Zengin bir aile, Noel akşamı evlerinde keyifli bir gece geçirmeyi umar. Ancak bir grup paralı askerin evlerine girip herkesi rehin aldığında, ailenin eğlenceli geçmesini umdukları gece kabusa döner. Ancak paralı askerin hesaba katmadığı şey, bir dövüşçü olan Noel Baba'nın da orada olacağıdır. Noel Baba, onlara neden bir aziz olmadığını gösterecektir.

Oyuncular: David Harbour, John Leguizamo, Alex Hassell

Panda ve Sevimli Canavarlar

Panda ve Sevimli Canavarlar, uzaylılarla mücadele eden bir pandanın hikayesini konu ediyor. Uzaylılar, super güçlere sahip olan bir madalyonu ele geçirir. Dünya büyük bir tehlike altındadır. Bu durum üzerine panda ve arkadaşları, dünyayı büyük bir tehlikeden koruyabilmek için uzaylıların diyarına gidip madalyonu almaya karar verir.

Acil Durumda Jane'i Ara

Acil Durumda Jane'i Ara, içine düştüğü zor durumdan kurtulmaya çalışırken hayatı tamamen değişen bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Joy, 1960'lı yılların geleneklerine uygun bir yaşam sürmektedir. Ancak beklenmedik hamileliği onun hayatının değişmesine neden olur. İkinci hamileliği Joy’un hayatını tehdit ettiği için hamiliğini sonlandırmak ister. Ancak erkeklerden oluşan sağlık kurulu, Joy’un hamileliğini sonlandırmasına izin vermez. Kendisini sıkışmış hisseden Joy, bu sırada kendi gibi çaresiz kadınlara gizlice yardımcı olan, kendilerine Jane’ler adını veren bir grup kadınla tanışır. Grup, Joy’un hayatını kurtarır. Hayata yeniden başlayan Joy, örgüte katılıp başka kadınların da kendi kararlarını almalarına yardımcı olmaya karar verir.

Oyuncular: Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Chris Messina

Resmi Yarışma

Resmi Yarışma, iyi bir film yapabilmek için ünlü bir film yapımcısı ile anlaşan zengin bir iş adamının hikayesini konu ediyor. Milyoner bir girişimci, ikonik bir film çekmeye karar verir. Çekilecek filmin en iyisi olmasını isteyen milyoner, bu amaçla ünlü film yapımcısı Lola Cuevas ile anlaşır. Filmin başrollerinde ise çok büyük yeteneğe sahip olan Hollywood’un yakışıklı oyuncusu Felix Rivero ve ve radikal bir tiyatro oyuncusu olan Ivan Torres vardır. Felix ve Ivan çok başarılı oyuncular olsa da arkadaşlıkları pek iyi değildir. Film çekimi süresince Lola giderek daha da tuhaflaşan girişimlerde bulunur. Bunun sonucunda Felix ve Ivan, hem birbirleriyle hem de kendi miraslarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Oyuncular: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martinez

Necronomicon Kara Büyüsü

Korku türündeki "Necronomicon Kara Büyüsü", tehlikeli bir büyü kitabının neden olduğu olayları konu ediyor.

Oyuncular: Mehmet Deniz Karakuzu, Belinay Açıkbaş, Zöhre Alsan

85274.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.