Bu hafta vizyona girecek filmler (2 Haziran 2023)

Sinema salonlarında bu hafta 8 film vizyona girecek. Sinemaseverler merakla beklediği filmlerin vizyon tarihini araştırıyor. İşte vizyona girecek filmler, konuları ve oyuncu kadroları.

Bu hafta vizyona girecek filmler (2 Haziran 2023)

Sinema tutkunlarının yakından ilgilendiği vizyona girecek filmler oldukça sık araştırılıyor. İşte bu hafta (2 Haziran 2023) vizyona girecek filmler.

Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş

Spider-Man: Into the Spider-Verse, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales'in maceralarını konu ediyor. Gwen Stacy ile yeniden bir araya gelen Miles, Çoklu Evrenleri geçer. Miles bu sırada ne olursa olsun orayı korumakla yükümlü olan Örümcek - İnsanlarla karşılaşır. Büyük bir tehdit ile karşı karşıya olan kahramanlar, ne yapacaklarını bilemeyince Miles, kendisini diğer Örümcekler’in karşısında bulur. Miles, en sevdiği insanları büyük bir tehdite karşı koruyabilmek için yeteneklerini kullanmak zorundadır.

Oyuncular: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Issa Rae

Orijinal adı Spider-Man: Across The Spider-Verse

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-2-haziran-2023.jpg

Prestij Meselesi

Prestij Meselesi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik döneminde yaşananları konu ediyor. 1991 yılında kurulan Presitj Müzik, 90’lı yıllarda ülke müziğine çok önemli isimleri kazandırdı. Bu dönemde Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in de yolu Prestij Müzik ile kesişti. Filmde, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, Hilmi Topaloğlu ile birlikte çıktıkları yolculuğa odaklanılıyor.

Oyuncular: Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-2-haziran-2023-001.jpg

Hypnotic: Zihin Avı

Dedektif Danny Rourke’un hayatı, küçük kızı Minnie’nin kaybolmasıyal alt üst olur. Eşinden ayrılan Danny, kızını bulma umudunu asla yitirmez. Bir gün görevi başkındayken, bir banka soygunu haberini alan Danny, hızlıca olay yerine gider. Ancak bankaya gittiğinde beklemediği bir durumla karşılaşır. Kasadan kızının fotoğrafını bulan Danny, elindeki ipucunun peşinden gitmeye karar verir. Ancak bu sırada karşısına, algısını yönetebilen hipnotikler çıkar. Danny, hipnotiklere rağmen kızını bulmayı başarabilecek midir?

Oyuncular: Ben Affleck, William Fichtner, Alice Braga

Orijinal adı Hypnotic

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-2-haziran-2023-002.jpg

The Boogeyman

16 yaşındaki Sadie ve kız kardeşi Sawyer, annelerinin trajik ölümünün travmasıyla baş etmeye çalışır. Babaları Will Harper, bu süreçte kızlarının yanında olmak için elinden geleni yapmaya çalışsa da onlarla duygusal ve psikolojik olarak bağ kurmakta zorlanır. Terapist olan Will’in kızları ile doğru iletişimimi kuramaması zaten parçalanmış olan ailelerini daha da zor bir duruma sokar. Bu sırada Lester adındaki gizemli bir hasta, çocuklarını kaybetmenin verdiği acıdan kurtulmak için beklenmedik bir şekilde evlerine gelir. Will’in bu yeni hastası, ardında şeytani bir varlık bırakır ve bu doğaüstü varlık nedeniyle Sadie ve Sawyer, birçok korkunç olaya maruz kalır. Ancak Will’in kızlarına inanmaması, aileyi sonsuza dek yok olmakla tehdit eder.

Oyuncular: Chris Messina, Sophie Thatcher, Vivien Lyra Blair

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-2-haziran-2023.webp

Eyvah Babam

Eyvah Babam, babasını nişanlısı ve ailesiyle tanıştırmak için bir yolculuğa çıkan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Sebastian, yakın zamanda Amerikalı nişanlısı Ellie ile evlenecek olan genç bir adamdır. Ellie’nin de isteği üzerine Sebastian, eski kafalı İtalyan babası Savo’yu nişanlısı ve ailesiyle hafta sonunu birlikte geçirmeye ikna eder. Nişanlıyla tanıştımak üzere babasıyla yolculuğa çıkan Sebastian, yolculuk sırasında beklenmedik olaylarla karşılaşır.

Oyuncular: Sebastian Maniscalco, Robert De Niro, Kim Cattrall

Orijinal adı About My Father

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-2-haziran-2023-001.webp

Dali Diyarı

Dali Diyarı, büyük sergisine hazırlanan Savador Dali ve ona yardım eden genç asistanının hikayesini konu ediyor. Artık yaşlanmaya başlayan Salvador Dali, New York’ta yeni, büyük bir sergi hazırlığındadır. Genç bir galeri asistanı, büyük sergiye hazırlanma sürecinde Dali’ye yardım eder. Ancak genç asistan, sahne arkasında kendisini büyük bir maceranın içerisinde bulur.

Oyuncular: Ben Kingsley, Ezra Miller, Barbara Sukowa

Orijinal adı Dalíland

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-2-haziran-2023-002.webp

Tori ve Lokita

Tori ve Lokita, Afrika'dan yalnız seyahat küçük bir çocuk ve genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Tori ve Lokita, tek başlarına Afrika’dan Belçika’ya sehayat eder. Bu süreçte türlü zorluklarla karşılaşan iki genç, yenilmez dostluklarını Belçika'daki sürgünlerinin acımasız koşullarına karşı korumaya çalışır.

Oyuncular: Pablo Schils, Joely Mbundu, Alban Ukaj

Orijinal adı Tori et Lokita

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-2-haziran-2023-003.webp

Malik-ül Cin

Malik-ül Cin, cin çıkarma ile ilgili izlediği videolardan sonra kendisini büyük bir kabusun içinde bulan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Ali, hayatını hırsızlık yaparak geçiren genç bir adamdır. Bir gün parkta oturan bir kızın bilgisayarını çalan Ali, bilgisayarı satmadan önce onu kurcalamaya başlar. İçinde bulunan cin çıkarma seanslarının olduğu videoları izlemeye başlayan Ali, kendisini geri dönüşü olmayan bir durumun içinde bulur.

Oyuncular: Muhammet Kınık, Eda Kantar

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-2-haziran-2023-003.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.